[]

sarjli elektrik supurgeleri

selamlar,

www.bosch-home.comürünler/elektrikli-süpürgeler/şarjlı-el-süpürgeleri/BBHMOVE2.html?source=browse

linkteki gibi elektrik supurgelerinden almayi dusunuyorum. az yer kaplamasi, kablo derdinin olmamasi ve cikabilen el supergesi kismi olmasindan dolayi cazip gorunuyor ama cekim gucunun digerlerine gore az olmasindan dolayi da emin olamiyorum.

nasildir bu tarz supurgeler? kullanan ve memnun olan var mi? artilari eksileri nelerdir?

 
Biz Electrolux olanını kullanıyoruz, temel görevlerini yerine getiriyor ama halı üzerinde başarısız. Ayrıca köşe bucak temizlikte de zayıf..

Edit: Bir de bizimkinin haznesi çok dar, şarjlı el süpürgesinin içine topladığı için. Belki bunlar daha geniştir, paso boşaltmak gerekiyor..
  • pitcheuse  (18.04.12 15:40:03 ~ 15:43:35) 
bu tarz süpürgelerin en büyük handikapı toz torbasının/kutusunun/deposunun (artık adına ne denirse) küçük olması.
uzun saplı süpürgelerden birine baktım, toz toplama kapasitesi 300 ml. iken, rasgele seçtiğim nispeten minik görünümlü bir elektrik süpürgesinin toz haznesi 6 lt. idi. dolayısıyla salon gibi büyük mekanları süpürürken sürekli toz torbası boşaltmak zorunda kalacaksınız.

motor emişinin güçlü olmaması sebebiyle derin temizlik yapamayacak, sürekli toz üretiminden dolayı döne döne ev süpürmek zorunda kalacaksınız.

bunlar yerinde dik kullanulabilen, motor gücü daha iyi olan normal tip süpürgelere bakmanızı tavsiye ederim.
  • balik kraker  (18.04.12 15:45:31) 
illa bu tip bir süpürge isterseniz bu var. haznesi 1,3 lt. en azından, üstelik dyson, emiş gücü iyidir. bizzat dyson'un 2 süpürgesini kullandım. çevremde de kullanan ve memnun olan aile sayısı epey fazla.

www.dyson.com.tr
  • balik kraker  (18.04.12 15:48:00) 
yine de ben büyük bir süpürge ile beraber bunu öneriyorum.

www.hepsiburada.com
  • balik kraker  (18.04.12 15:51:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.