[]

Bleaching mevzusu

Şu mevzuya takıldım. Diyorlarki Home yada office tipi beyazlatma yapıyorsun, yılda bir kez pekiştirme inci gibi dişlerin oluyor.

Eywallah.

Peki abi ben mesela her 6 ayda bir diş taşı+beyazlatma yaptırıyorum. Bir ay geçmeden yeniden sarı sarı lekeler çıkıyor bende. Hayır sigara filanda içmiyorum. Günde iki kez dişleri fırçalıyorum. Değişik macunlar alıyorum, en son gratis'den bir alman dişmacunu aldım. Ondan önce diasa'nın kendi macunu vardı beyazlatıcılı vs.

Şimdi ben verdim parayı 2 hafta sonra parıl parıl geziniyorum. Ee ben kahve delisiyim, günde nerden baksan 2-3 kupa filtre+ 1 tane turk kahvesi alışkanlığım var. Ee şimdi benim o beyaz inci dişlerim bu bleaching denen olay yüzünden eskisi gibi lekelenmeyecekmi?

Bakın sararma demiyorum, çünkü sorunum sararma değil. bölgesen lekeler, diş araları, dişin dişeti ile buluştuğu yerler, arka dişler vs.

Netleştirelim, bleaching bu lekelenmeleri önlüyen bir sistem mi, yoksa sen yanlış gelmişsin kardeş mi diyorsunuz.

Bıktım yahu her yılın sadece iki ayı lekesiz gezmeye

 
sorununuz diş ipiyle alakalı gibi. fırçalıyorsuuz eyvallah ama zaten kendiniz de demişsiniz diş aralarındaki lekelenmeler. diş aralarına giren artıkları tam temizleyemeyince lekeler oluşuyor. diş ipi kullanınız efem.


  • orada olmayan adam  (18.04.12 14:54:01) 
@orada olmayan adam,

Hayatımda onu hiç kullanmadım. Nasıl kullanıldığını dahi bilmem. Hangi marka vs hiçbir fikrim yok.
  • beholderrulez  (18.04.12 14:58:40) 
biz biliyoruz da mı kullanıyoruz üstad :D valla alıyorsun işte iki parmağına dolayıp dişlerinin arasına sürtüyorsn, nette bir sürü açıklama var bu konuda hatta uzman tv'de bi hatunun dişini temizliyor doktor acayip komik :D


  • orada olmayan adam  (18.04.12 15:19:36) 
diş temizliği için fırça yetmiyor, diş ipi şart. dişlerin arasında kalan gıda artıklarını ancak bu şekilde uzaklaştırabilirsiniz. orada olmayan adam'ın dediği gibi, uzman tv'de diş ipi kullanımı anlatılıyor. oral b'nin diş ipini tavsiye ederim.


  • Lethe  (18.04.12 15:38:05) 
@Lethe,

Malesef P&G, Colgate-Palmolive ürünlerini almıyorum hayvanlara yaptıkları eziyetler sebebiyle. Başka firma/ürün tavisyesi varsa alabilirim.
  • beholderrulez  (18.04.12 15:45:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.