[]

Prag & Budapeşte & Viyana Turu - tur şirketi tavsiye

bu yaz sonu doğu avrupa'yı görmek istiyoruz, bir süredir turlara bakıyorum ve bu üç şehri kapsayan tur paketleri ideal gibi. fakat tatil.com da geçen ay 400 euro olan haftalık paketler şu an 650 euro ya çıkmış durumda. aynı paket kappa tur'da 450-500 euro ama orası hakkında da iyi şeyler duymadım, otellerin kötülüğü, turların iptal edilmesi gibi sayısız şikayet okudum.

iyi ve güvenilir bir tur şirketi ve bu şehirleri kapsayan güzel bir paket tavsiye edebilecek olan var mı? (fiyat olarak kişi başı 500 euro yu geçmeyecek şekilde)

(alternatif fikirler (ne bileyim işte interrail vb.) ortaya atacaklara teşekkür ederim fakat bu tip maceralar bana uysa da diğer katılımcılar için tur organizasyonu olması elzem)

 
ben bizzat bu turu aldım 1 ay sonra yola çıkıyorum

www.jollytur.com*4*-Hotel-Thy--BVP17-Nisan,1218/Orta-Avrupa-3*4*-Hotel-Thy--BVP17-Nisan,1218-erken-rezervasyon-fisatlari.html
  • ben eskiden kucuktum  (18.04.12 15:07:01) 
jolly tur nasıldır peki, güvenelim mi? diyelim güvendik, bu bahsi geçen 3 yıdızlı oteller nasıldır acaba? 4 yıldızlı paketleri ayırmışlar bazı yerlerde, onlar daha garanti gibi sanki ama fiyat pahalı tabi.


  • khomaniac  (18.04.12 15:23:43 ~ 15:24:51) 
otel performansı için bence en iyi yer tripadvisor.com. konukların yorumları, kendi çektikleri fotograflar falan hepsi var. bu yorumlara göre şehir içi otel sıralaması da mevcut.


  • amuzende  (18.04.12 16:15:44) 
ben geçen sene kappa tur'la gittim. thy ile atatürk'ten. otellerde ve organizasyonda bir sorun olmadı. sadece şehir merkezine tramvayla falan 20-30 dk. uzaklıkta. muhtemelen aynı rehber bakıyordur. bizden önce de arkadaşlar gitmişti aynı rehberle. bir problem olmadı. hatta bizim turu jolly tur'la birleştirmişlerdi. bir çok esktra geziyi kendimiz hallettik ve daha ucuza geldi. mesela dresden'e ve karlovy vary'e otobüsle kendiniz gidebilirsiniz. student agency vb. firmalarla. viyana'da da grinzing'e tramvay var. ayrıca tuna'da 8 euro'ya tekne turu yapabilirsiniz.


  • merhum  (18.04.12 16:38:49) 
ben sadece prag a pronto tour ile gitmiştim rehberimiz çok ilgili, bilgili ve iyi biriydi. turlar ve değişik geziler olmuştu ben memnun kalmıştım


  • sedolima  (18.04.12 19:16:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.