[]

Kpss fotoğraf bilmecesi

Bir arkadaşın Kpssye başvurusunu ben yaptım ais'den.
Başvuruyu tamamladım çıktı aldım, baktım fotoğraf yok.
Ekranda fotoğraf gözüküyor, yazdırınca çıkmıyor.
Herhangi bir problem olur mu?
Bugün son gün kafama takıldı.

 
o şeyi yazdırmana gerek yokki. kaydı yapıldı


  • xeriko  (18.04.12 09:59:32) 
@xeriko YGS'de o kağıt olmadığı için sınava başvurusunu kanıtlayamayanlar oldu. Sınava giremediler.
Sorduğum soru hakkında bilgin olup cevaplasaydın ne güzel olurdu!

  • livaneli kadir  (18.04.12 10:06:49) 
bende de oluyor o bazen. yazıcı ayarlarıyla ilgili bir durum. başka bir yazıcıdan çıktı almayı deneyin.


  • balik kraker  (18.04.12 10:09:45) 
Daha sonra sınav bilgileri ekranı açılacak, nerede sınava gireceğin falan yazacak. o sayfayı yazdıracaksın. kayıt sayfasını değil.


  • pokerface  (18.04.12 10:10:04) 
pokerface haklı.


  • baldur2  (18.04.12 10:50:55) 
2012 yılı içinde ÜDS, ALES, KPDS ve KPSS ye başvuru yaptım. Şu ana kadar üds ye girdim. Hiçkimse bana göster bakalım kaydını kardeşim demedi.

Bilgimiz varda konusuyoruz.
  • xeriko  (18.04.12 11:03:48) 
1. kayit ekranindaki belgenin ciktisi sinav basvurusu ile ilgili bir sorun yasadiginizda bunu ispatlayabilmeniz icindir. bu durum garanti belgesine benzer. bir urun milyon kisiye satilir. herkese garanti belgesi verilir ancak 3-5 nin isine yarar. benzer durum burasi icinde gecerli. herhangi bir aksi durumda o kagidin en altinda yer alan dogrulama kodu olmadan sinava basvurdugunuzu ispatlayamazsiniz.

2. fotografin gorunmemesinin nedeni genelde browerser tabanlidir. genelde chrome de oluyor. ie ile denerseniz fotografiniz da basilir.

3. sinav giris evraki ciktisindan bahsedilmis o ise bambaska bir macera :) ama fotograf basma sorunu ayni nedenden onda da olabiliyor.
  • helenart  (18.04.12 13:41:10) 
@xeriko Sorum hakkında bilgin varsa konuş diyorum sen neyden bahsediyorsun?
O belge olmazsa ösymye karşı hiçbir şey ispat edemiyorsun www.sabah.com.tr

@pokerface ayrı dünyada yaşıyor. Türkçe anlayabiliyor musun emin değilim.

Derdimi bir @balik kraker bir de @helenart anladı.
Kendilerinin cevaplarını da şükelaladım.
  • livaneli kadir  (18.04.12 19:00:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.