[]

Eskişehir Otobüs Kampanyları

Selamlar, 23 nisanda İstanbul'dan Eskişehir'e gitme niyetindeyim ama git gel 70 vermek istemiorum. Var mıdır hali hazırda kampanyalar netten baktım bulamadım.

Şimdiden teşekkürler


 
elimde 2 adet ulusoy %50 indirim kodu var. ulusoy'un istanbul-eskişehir hattı var mı ona siz bakın artık. fiyatları da normal artık ulusoy'un. uyarsa kodları veririm, tekini 3 liradan aldım ama :)


  • cro.magnon  (18.04.12 02:47:09) 
yakala.co da kamil koç fırsatı başladı.
3 tl ye % 50 indirim kuponu satın alıp 23 nisan dahil 10 hazirana kadar kullanabiliyorsunuz.
sınırsız kupon alma hakkı var.
  • somethinginthewayshemoves  (18.04.12 02:51:12) 
yakala.co'dan almam için kredi kartı işlemleri falan gerekiyor galiba. ben bi acentaya gidip alamazmıyım kampanyalı bilet falan sanki gidiş dönüşte 1 tanesi 1 lira falan gibi kampanyalar oluodu?

@cro.magnon eyvallah hocam ama netten alışveriş olayını ben pek anlamıyorum benlik değil.
  • novusordoseclerum  (18.04.12 02:56:20) 
evet yakala.co için de, bilet alımı için de kredi kartı gerekli çünkü fırsat biletlerini sadece internet üzerinden satın alabiliyorsunuz.
ulusoy un kampanyası da muhtemelen benzerdir.
1+1 kampanyası kk da yok. bunu söyleyebilirim.
bir de internet alışverişi için sanal kart güzel bir çözüm.
  • somethinginthewayshemoves  (18.04.12 03:09:37) 
pamukkalenin var gidiş dönüş bileti alınca,dönüş bileti 2 tl ye geliyor.ama yer bulmak zor.


  • integral almayi bilmeyen muhendis  (18.04.12 09:47:59) 
buzlu turizmde dönüş bir lira kampanyası var.


  • inheritance  (18.04.12 10:25:47 ~ 10:26:01) 
buzludan uzak dur, ayrıca donuş biletinin 1 tl oldugu kampanyalar (metro ve buzlu seyahatten bahsedıyorum) bıleti eskısehırden alman gerekıyor,eskısehırden ıstanbula gıdıp, istanbuldan eskisehire donus olayı ıcı gecerlı, tersı durumda kampanya olmuyor


  • Bysb  (18.04.12 11:50:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.