[]

hayatı çok da tınlamamak

bunu becerebilen insanlara hayranım.Nasıl yapıyorsunuz bunu?Yani işte,okulda üzerimizdeki yük, hatta benim gibi öğrenciler için gelecek endişesi insanın beynini adeta büzüyor,öğrenme kabiliyetini köreltiyor. Stres benim üzerimde oturan bir öküz gibi.Durumu benden kritik olduğu halde benden daha rahat olan arkadaşlarım var.Hayatı çok da ciddiye almamayı nasıl beceriyorsunuz?




 
hobiler. hobi edinince bir kaç tane, esas düşünmen gerekenlerden uzaklaşırsın. ha esas düşünmen gerekenler nelerdir o da tartışılır ama kesinlikle okul insanın tek düşünmesi gereken şey olmamalı. karnesi kötü geldi diye intihar eden çocuklar var bu ülkede. neden? hiç kimse derslerin senin tek yaşama gayen değildir diye demediği için. sevgiler saygılar.


  • army14  (18.04.12 00:57:54) 
düşünmüyoruz o halde yokuz.


  • hamaliel  (18.04.12 01:11:21) 
sorumluluklarını unutmadan salacaksın biraz. geçme notu 60 mı sen 80e kasma al 61 i yeter.. birde fazla mükemmeliyetçi olma bazı şeyler hayatında gerçekleşmese de olur sn onları yapacağım derken daha fazla zarara uğruyorsun o yüzden elindekilere bak herzaman..


  • andlee  (18.04.12 01:20:37) 
aha ben. bundan birkaç ay önce 'eskisi gibi değilim, çok takıyorum stres yapıyorum' duyurusu açmıştım hatta, yine rahatladım.

kendine güven ediniyorsun bi tane, bolca kuvvetlisinden. diyosun ki hayat beni neye sürüklerse sürüklesin bundan zevk alacak ve yine yaşamaya devam edebileceğim. biraz da sırtını sağlama alıyosun tabii. sonra bu tahlilde bir şeyler yaptıkça kendine güvenin daha da güçleniyo, daha fazla referans ediniyosun (yaparım dedim ve şunu yaptım) gibi ve kritik durumlarda yine yaparım diye düşünüp rahat olabiliyosun.

snowflake'in yazdığı çok saçma ayrıca, o ilk paragrafın kat be kat daha fazlasını yaşadım iki tarafın da ilk çocuğu olduğum için, gayet rahatım.
  • roket adam  (18.04.12 02:52:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.