[]

Daha önce hiç gözlük takmamış insana güneş gözlüğü

Evet göz doktorum güneş gözlüğü takmamı istedi, hatta yasakladı gozluksuz cikmami alerjim var gözüm kuruyor falan herneyse ben daha önce güneş gözlüğü kullanmadım sevmiyorum böyle insanlar "artise bak" dicekmis gibi geliyor, utanıyorum. :D böyle normal , havalı olmayan gözlük önerisi ariyorum, raybanin herkesin üstünde olan modeli varya, pazarlarda bile satılıyor artık sahteleri, oyle popüler birşeyde olmasın. Sıradan normal birşey ariyorum işte, sade , dikkat çekmeyen.

Not: gönül ister ki lady gaga gibi dolanalim .


 
bir optikçiye girip yüzünüze yakışan bir model alıp çıkmak sorunuzun cevabı sanırım. bir de ucuza kaçmayın gözü kurtarıyım diye 10 kaplan gücünde tecavüz etmek var göze,yazık olur.


  • skywalkeremre  (17.04.12 23:11:14 ~ 23:11:47) 
artis diyene siktir diyeceksin. güneş gözlüğü yaz günlerinde bir ihtiyaçtır. hele sinüzitiniz varsa gözünüzü kısmaktan beynininizde filler düzüşür. yüzüne en yakışanını optikçide deneyerek bulabilirsiniz.


  • rony  (17.04.12 23:15:01) 
@skywalker yaptım onu, ama begenemiyorum , alısık degilim. En azından burda fikir edinip ona göre bir bakarım, tabi göz önemli, kaliteli olmak zorunda.

Renksiz camli güneş gözlükleri yok mu ? :D vardır mutlaka.
  • utkucbkc  (17.04.12 23:16:16) 
@rony kimse demiyor zaten sorun bende , insanlar neder ? durumu tamamen psikolojik :D


  • utkucbkc  (17.04.12 23:17:36) 
kolormatik gözlük al, nispeten daha iyi, ancak millet seni abilerden zannedebilir.


  • ground  (18.04.12 00:42:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.