Giriş
(2)

kadıköy - sabiha gökçen

bendesanagülürdüm
kadıköyden kalkan SG-1 kodlu iett otobüsünü daha önce kullanan varsa tahminen yol ne kadar sürüyor bilgi verebilir mi? (cumartesi günü öğle saatleri trafiği düşünüldüğü takdirde)
kadıköyden kalkan SG-1 kodlu iett otobüsünü daha önce kullanan varsa tahminen yol ne kadar sürüyor bilgi verebilir mi? (cumartesi günü öğle saatleri trafiği düşünüldüğü takdirde)
0
bendesanagülürdüm
(17.04.12)
30dk maks. kaza yoksa temde. ama işini şansa bırakma derim. mesela geçen cumartesi 6'da yağmurda 1 saatte gitti.
0
emininsel
(17.04.12)
1 saatten fazla sürme ihtimali düşük değil mi?
0
🌸bendesanagülürdüm
(17.04.12)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.