[]

Sevgilinin çok sevilmek istememesi ?!!

Erkek arkadaşıma, onu ne zaman çok özlediğini söylesem "çok alışma bana/çok alışmayalım birbirimize", çok sevdiğimi söylesem "bu kadar çok sevme, normal sev" diyor. "Çok sevme, seni üzerim" mi demek istiyorsun dediğimde de ne alakası var diyor.
Birkaç ay önce iş durumları belli değildi, başka bir şehirde iş bulabilirdi, o yüzden anlayışla karşıladım ama yaşadığımız şehirde iş buldu ve uzun bir süre burada kalacak gibi görünüyor.

Birlikteyken çok güzel vakit geçiriyoruz, bir dediğimi iki etmiyor vs.. Beni sevdiğine de eminim. Yaşı başı itibariyle de geçici ilişkiler yaşayacak çağı geçmiş. Benimle sadece vakit geçirmek için beraber olduğunu ima ettiğimde küplere biniyor, seni sevdiğimi görmüyor musun falan diyor.
E öyleyse nedir bu tripler?

Not: 1. yılımız dolmak üzere, ama bu tripler ilk haftalardan beri sürmekte.

 
ağlamaya hazır ol melis.


  • bgraydin  (17.04.12 17:18:05) 
ilgi gösterme, sevilmemesi/ilgi görmemesi ne demek anlasın madem.


  • pokerface  (17.04.12 17:18:43) 
gizli ergen


  • bilan  (17.04.12 17:19:46) 
ağlama melis.


  • hamaliel  (17.04.12 17:19:57) 
evlilik bebek konularina girin bakalim ne yapacak.


  • uyuyanadam  (17.04.12 17:21:17) 
aldatılıyorsun. ağla melis. sevgilini s.ttit et melis. yazık sana melis. 'çok alışma banaymış' heran tekmeyi yiyebilirsin melis.


  • muhafazakar_rockci  (17.04.12 17:22:12) 
bgraydin çok güldüm :D :D :D :D

melis, biraz kendi duygularınla kendini pişirmeyi öğren. erkekler çoğunlukla bikbik olarak algılarlar. Ben şahsen bir bayan olarak, erkeğimin de aynı şeyleri tekrar tekrar belli aralıklarlar sormasını veya dile getirmesini istemem. öğğğğ yani. ilişki beraberliği yürütebilme sanatıdır.

1 seneyi devirmek üzereymişsin ama bak hala erkek arkadaşını tanıyamamışsın ki gelip buraya soruyrosun.

ağlama melis, aklını kullan melis. mutlu ol melis.
  • italian  (17.04.12 17:24:03) 
cok fazla seversen onu elınden kaybedersın. asırı ılgı gosterme. erkekler bunalır. ona kendını ozgur hıssettır. ama aynı zamanda ona ıstedıgınde gıdebılecegını hıssettır. yanı asırı ılgılı sensız yapamam gıbı davranma ona hıssettırme. bunu hıssettırırsen ılıskı boka sasrar ve sıkılır erkek. duygusal davran ama yerı geldıgınde mantıklı davran yapısma yanı cocuga. ozaman farklı oldugunu goreceksın. sana demek ıstedıgı o. sanırım sen asıksın. ama o cocuk asık degılım demek ıstıyor. sana deger verıyorum benım ıcın onemlısın demek ıstıyor. ama bır asıgın yapacagı seylerı yapacagını sanmıyorum. bıde tavsıyem cok trıp atma erkekler kacar bır yerden sonra


  • slash01  (17.04.12 17:24:53) 
@uyuyanadam, bigboy76: o tarz konuları direkt açmıyorum ama imalarda bulunuyorum, hiiiiç oralı olmuyor. ben de "evliliğe zorlayan kezban" durumuna düşmemek için deşmiyorum.


  • ağlama melis  (17.04.12 17:25:20) 
bi bok olduğu yok. artistlik yapıyor. iterken çekmeye çalışıyor hepsi bu. ergen +1


  • nemo problemo  (17.04.12 17:27:25) 
yahu kiz bir sey sormamis ki.

- seni cok ozledim. Cok alistim sana. (gulucuk opucuk bekliyor)
- cok alismayalim birbirimize.
- niye ama ben seni cok seviyorum??
- cok sevme normal sev.

Eeh yani, sonra napiyorsun melis?
  • uyuyanadam  (17.04.12 17:28:22) 
bu "evlilik isteyen kezban olmayayim" tufasina kizlar nasil bu kadar cabuk adapte oldular sasiyorum.


  • uyuyanadam  (17.04.12 17:30:08) 
Ondan önce sen ayrıl melis. Kafasında ne varsa ortaya çıksın. Sevmek güzel, dogru bir insan bulmak zor, faket içinde soru işaretleriyle yaşanmaz. Neyse halin çıksın faliinn...


  • rishone  (17.04.12 17:30:54) 
1 yıl dolduysa sıkıntı yok ama sikinti varsa bilemem onun için 1 yıl dolmuş olabilir.


  • disfircasiyimben  (17.04.12 17:31:07) 
bence duygusal bağlanma bozukluğu var onda. kaç !!


  • sugar plum fairy  (17.04.12 17:49:14) 
melis ve hüzün


  • azurre  (17.04.12 17:51:33) 
şımarığın tekiymiş. sevecek ve sevilecek bir sevgili bulmanın ne kadar mucize bir şey olduğunun farkında değil henüz. hala ergen herhalde.

bir süre o aramadan sen arama. hatta sen hiç arama o arasın. o sana güzel sözler söylemediği sürece sen de söyleme. bu şekilde davranışlarını gözlemle.

bu durum onun hiç umurunda olmazsa; başka biri var ve seninle olan ilişkisine sandığın kadar önem vermiyor demektir.
umurunda olursa; öyle davranmaya devam et.
  • holy diver  (17.04.12 17:58:45) 
ben de mevcut ilişkimi bitirip başka bi ilişkiye başlamak istediğimde çok alışma bana demiştim ex'e. Ama kısa bir ayrılıktan sonra halen ex ile beraberim tuhaf dünya


  • ofbbjk  (17.04.12 17:58:59) 
@ofbbjk bunun nedeni daha iyisini bulamamış olman.


  • disfircasiyimben  (17.04.12 18:00:44) 
eski sevgiliden fena bir tokat yemis, etkisinden cikamamis(yedigi tokadin, kizin degil), önlemini aliyor.


  • natnan  (17.04.12 18:22:54) 
böyle şeyler duymaya/söylemeye alışık değildir, tuhaf veya samimiyetsiz geliyordur.
olur öyle. zamanla yoluna girer.

  • 386 dx  (17.04.12 19:51:39) 
muhtemelen ilişkinin bir nevi arabeskleşmesinden korkuyor ve bunun sebebinin çok sevmek olduğunu sanıyor.

yani üslupla içeriği karıştırıyor.

ilişkinizin üslubunun bozulmasından korkuyor ama bunun önleminin içeriği büyütmemekten geçtiğini düşünüyor.
yanılıyor.
  • delikan76  (18.04.12 09:06:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.