[]

unutkanlık ve konsatrasyon kaybı

konu unutkanlık ve konsatrasyon kaybı ama öyle böyle değil.
yaş:23 sigara gunde 1 paket,alkol arada,düzenli spor yapıyorum.
bir iki örnek vermek gerekirse

-bu sabah her gun görüstügüm samımı bir arkadasımı aramak ıstedım.aramadan yaklasık 2-3 dk "neydi bu çocugun adı " diye düşündum.

-farkında olmadan banyo yapmak için ısıtıcıyı açarım.daha sonra ev halkına "kım banyo yapıcak nıye bu bosu bosuna açık"diye sorarım

-su doldurmak için elımde surahıyle gider,doldurmadan ve mutfakta hiç bır atraksıyon yapmadan elımde ki boş surahıyle gerı dönerım.


işin kötüsü mühendislik öğrencısıyım ve özellıkle bu sene çok zorlanır oldum.derslerde "bak burası önenmlı burdan kesın soru çıkar iyi dinleyeyim" dememe rağmen 2 dk sonra dersten kopuyorum.
sınav zamanları gayet iyi çalısmama rağmen dusuk notlar almaya başladı.bi yerı 5-6 kerede ancak anlıyorum.

not:uyku düzenım genelde normaldir (sınav haftaları harıç),her hangi stres yaptığım veya kafama taktığım bir problemım de yok.

hee bide doktora mı gitmek gereklı yoksa psikiyatri veya psikolag her neyseye mi ?

Teşekkürler

 
benzer sorun bende de var. ama ben genelde isimleri unutuyorum. bi tanıdık ismi olsun ya da bi şarkıcı ismi vs. bunlar aklıma gelmiyor ya da çok uzun düşündüğümde çıkartabiliyorum. Son 1-2 yıldır var bende de. 24 yaşındayım. Mühendisim. Kafama taktığım bişeyler var ama.


  • himmet dayi  (17.04.12 16:27:39) 
Ben de muhendisim. Ben de de unutkanlik bu derece var. ama neyi unuttugumu unuttum. simdi ornekleyemeyecegim.
Geri git ne bileyim.

  • labirent  (17.04.12 17:29:27 ~ 17:29:53) 
önce git bir kan değerlerine vitamin b12'ine folatına baktır (sağlık ocağında bile yapılıyor bazen)

oradan doktor yönlendirir. şimdi unutkanlığın da kendine ait özel bir muayenesi var, burdan yapmak olmaz
  • la noix  (17.04.12 18:39:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.