[]

Büro Mobilyası vs.

Efendim bir büro açmak niyetimiz var. Büro mobilyaları satan siteleri filan dolaştım, fiyatlara baktım ama o bu derken insanın kafası karışıyor. Yakın zamanda büro açan eden varsa bir zahmet ne kadar para harcadığını söyleyebilir mi?

Büroda bir tane yönetici ve sekreter odası olacak. Yönetici odasında oturma grubu olabilir ama daha ucuz önerisi olan varsa daha iyi olur.


 
2 milyar'a yakın harcadık. Tabii bizim vardı altyapımız. 2 masa 2 patron koltuğu 4 sandalye 2 bitişik sandalye vs...


  • ataturkiye  (11.09.08 12:48:50) 
büro kapatan birinden ucuza almak en hayırlısı, yoksa cok pahalıya patlıyor herşeyi sıfırdan almak. modoko'da ofis mobilyaları hesaplıca. ikea fiyatlarını bilmiyorum.


  • zkurmus  (11.09.08 12:50:01) 
bu aralar Delta mobilyada (www.deltamobilya.com) showroom ürünlerinde büyük indirimler var (kapısına büyük bir afiş asmışlar) bir uğrayın isterseniz.


  • vincenzo  (11.09.08 13:11:55) 
ikea tabii ki.

fiyatlar çok çılgın.
  • co2s2  (11.09.08 14:05:57) 
topkapi spotcular carsisina gidiyorsunuz, 300ytl ye deri 3 lu koltuk, 200ytl ye masa gibi fiyatlara her seyi alip, dayayip dosuyorsunuz. toplamda 1.500 ytl ye. hic kimse mi bilmiyor ki burayi ikea denmis, mobilyacilar denmis ?


  • no christ requiress  (11.09.08 14:19:56) 
Kardo kdv dahil fiyat veren firmalar bence daha samimi. Fiyat verdikten sonra ek olarak montaj ve kargo fiyatı isteyenler bir tiksinç oluyor. Bir göz at zamanında bir çok ofis mobilyası eşyası almıştım. www.mertsit.com.tr ve www.mertsit.com.tr


  • mertk  (09.11.22 14:46:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.