[]

bisiklet tavsiyesi

selam.
şehir içinde kullanacağım. genellikle sahil yolu vb. fakat arada yokuşta, toprakta falan da kullanacağım("şehir" türleri oluyor sanırım bunlar).
fiyatı 500-700tl civarlarında, sorun çıkarmayacak ve uzun süre dayanacak, önereceğiniz bisiklet marka/modelleri?


 
Salcano City Sport aldım 2 sene önce ve asfalt yollarda çok memnun kullanıyorum. 28" jant olması güzel. Şehir içi kullanım için gayet makul bir model. Ancak dağa taşa pek gelmeyebilir. Fiyatlarda az daha yukarı çıkabilirsen, değişik markalarda da (Sedona, Kron vb) farklı modeller bulabilirsin.


  • eteria  (16.04.12 18:30:08) 
6 ay evvel hem şehirde kullanır hem de dağ bayır keşfe çıkarım diyerekten bir dağ bisikleti aldım ve o gün bugündür en kötü ihtimalle haftada 2 kez 3 saatlik yola çıkmama rağmen bi kere toprak görmedi bisiklet tekeri. yani demem o ki eğer büyükşehirde yaşıyorsanız ben yol bisikleti tavsiye ederim. hem hafif hem de daha hızlı oluyorlar şehir ve dağ bisikletlerine göre hem de ayrı bir karizması var :)

bunun dışında forumlarda takip edebildiğim kadarıyla fiyat performans olarak salcano city serisi şehir bisikletleri bayağı bir tavsiye ediliyor.
  • flexin  (16.04.12 18:34:20) 
şehir bisikletleri görünüş açısından hiç hoş değil bence.www.hepsiburada.com bu sayfaya bi göz at derim.modeller çok güzel bence.dağ bisikletinin hızını çok etkileyeceğini pek düşünmüyorum.yarışlara falan katılmayacaksın heralde.bunlar işini görür.


  • laptop  (16.04.12 19:18:00) 
biri bisiklet demiş selam ben geldim.

salcano fiyat/performan olarak gayet goş. ayrıca ikinci el seçeneğini düşünün derim sahibinden.com , bisikletforum.com vb. şehir lastikleriyle toprakta pek sıkıntı da çekmezsiniz.


uygun olabilir : www.salcano.com
  • gpaxful  (16.04.12 19:21:40) 
ayrıca bisikleti kesinlikle internetten almayın. gidin, bakın, oturun üzerine ve beğendiğinizi seçin. kafasına belirlediği modeli bisikletçide değiştiren çok kişi var. yerinden deneyerek alın. pazarlığınızı da yapabilirsiniz bu sayede.


  • gpaxful  (16.04.12 19:24:13) 
Toz topraktan ziyade, arada yokuş falan çıkıp ineceğim. Sehir bisikletleri yeterli olur sanırım bunlar icin? Bir de fiyat/performans olarak Sedona iyi diyorlar, ne dersiniz?


  • kibrit kutusu  (16.04.12 19:33:21 ~ 19:38:02) 
www.dorukbisiklet.com

bu sene sedonalar biraz pahalı gibi sanki. ciddi pazarlık payı bıraktıklarını düşünüyorum. eğer düşündüğüm gibiyse, linkteki bu aleti sınır olarak koyduğunuz fiyata kadar düşürebilirlerse satın alın derim.

edit: zeke'ye katılıyorum. 5-6 aylık bir sedona bisikletim var. keşke 2012 modelleri bekleseydim diyorum. pahalılar ama şahaneler de aynı zamanda.
  • jamiro  (16.04.12 21:02:59 ~ 21:23:16) 
Salcano City sport +1

açılıp kapanabilen amortisörlü modellerine bak. VR olması lazım.
  • jadle  (16.04.12 23:28:59) 
hala buraya bakan olursa ben de bianchi wap diyeyim. aldım ilk günümde 40 km yaptım ve yağ gibi akıyor bisiklet. geçişler frenler vs. sorunsuz. evet çok çok iyi değil ama fiyat/performans olarak gayet iyi.


  • godless frog  (01.05.12 20:07:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.