[]

kredi kartı sorusu

yurtdışından online bi şey alıcam ama kredi kartımın limiti buna yetmiyor. ben yeterli parayı karta yatırsam bu alışverişi yapabilir miyim? daha once denemiş olan var mı?

olur diyenler var ama online alışverişte bunu denemiş olan var mı?


 
denedim çalışıyor.


  • hamaliel  (16.04.12 14:01:13) 
olur. online veya normal. bir şey değişmez zaten.


  • waryemez  (16.04.12 14:03:53) 
Bu soru sanirim 35 bin kere soruldu ama cevap hic degismedi, olmaz. Cunku kredi kartina para yatirilmaz. Karta bagli hesaba yatirilir.


  • esenboga  (16.04.12 20:43:02 ~ 20:43:20) 
bankadan bankaya degisir. mesela garanti bankasi artik kartin borcundan fazla parayi (en azindan online olarak) karta yatirtmiyor. ama yillar once bu yontemi cok kullanmisligim oldu cesitli bankalarda.

cagri merkezini arasaniz da muhtemelen bilip bilmeden yanlis cevap verecekler. karta bolca para yatirdiginizla kalabilirsiniz, onlari baglamiyor sonucta. belki subede bir musteri temsilcisi ile gorusup suyuna giderseniz kesin birsey soyleyebilir, yine de size sozledikleri dogru cikmazsa "aaa ozur dileriz"'den ileri gideceklerini sanmiyorum.

belki kart limitini artirmak (bazi bankalar cok kolay artiriyor) ya da limiti musait bir arkadasinizdan rica etmek daha mantikli, kolay ve risksiz olabilir.
  • disq  (17.04.12 02:02:35 ~ 02:03:48) 
finansbank kullanıyorum borc ödeme diyip para yatırdım kullanılabilir limit arttı bu demek oluyor ki yapmak istedigim şeyi yapabilirim.

alışverişi daha yapmadım ama onu da başarıyla tamamlarsam yazarım tekrar buraya.
  • rurouni  (18.04.12 23:46:14) 
kredi kartına para yatırılır. Hatta internet şubelerinde Kredi kartına EFT diye bir bölüm vardır.

Kredi kartına fazla para yatırırsanız limitiniz artar.(Borcunuz yoksa tabi)
  • halilibo  (18.04.12 23:55:35) 
1200€ luk alışverişi tamamladım sorunsuz hatta işlemden 5dk sonra önce mesaj geldi sonra bankadan aradılar bilginiz dahilinde mi bu işlem diye.


  • rurouni  (21.04.12 23:50:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.