[]

µtorrent...

merhaba torrent tutkunları,

diyelim elimizde utorrent'in son sürümü var ve biz bundan 5 önceki sürümü özel bir sebepten yüklemek istiyoruz. mevcut sürümü kaldırmadan eski sürümü kurarsak inmekte olan dosyalara bir zarar gelmiyor değil mi? indirme devam ediyor yani?

kaldı ki benim bildiğim o zamana kadar inmiş dosyanın yerini değiştirmediğimiz sürece yenisini kurunca kaldığı yerden tanımlayıp oradan indirmeye devam ediyor.

ve sanırım mevcut sürümü kaldırmadan direk eskisini kurarsak bu durum bile yaşanmıyor aynen devam ediyor indirmeye...

yanlış mı biliyorum?

 
evt. ama folder ayarları yapmanız gerekebilir. geriye doğru uyum olsa olsa .torrent dosyası için sorun olmayacaktır. ama ayarları ayrıuca yapmak gerekbilir.


  • ben smyrna  (15.04.12 14:33:43) 
daha yeni filehippo'dan 1.6.1 versiyonunu indirdim kurdum, aynen geldi torrentler.


  • talemon  (15.04.12 14:52:46) 
kaldırırken ayarları silme seçeneği var, onu kaldırırsanız sorun olmaz. çok defa yaptım. yalnız versiyon farkı yüksekse belki sorunlar çıkabilir.


  • f2dx  (15.04.12 17:59:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.