[]

uçak yolculuğu ve regl

Bu gece 12saatlik bi uçak yolculuğuna çıkıyorum ama regl oldum. Ne yapabilirim bu saatten sonra kesmek yada azaltmak için? Yada en azından nispeten rahat geçirmek için?




 
sanırım tampon, üzerinde yazan saatte bir değiştirirsiniz uçakta, en azından battım batmadım derdiniz olmaz.


  • sui  (15.04.12 10:22:31) 
O aklima geldi ama o kadar yuksekte sakata gelmeyeyim.


  • zenc  (15.04.12 10:39:42) 
sakata gelmelik bi durum yok. en kötü ihtimalle pedini biraz daha sık değiştirirsin. hatta bence fazla akış olmasından çok akışın kesilmesi daha mümkün yani korkacak bi durum yok. sırf bunun için ilaç kullanma.
bi tek akşam uçak saatine kadar hareketli olmaya çalış ki 12 saat oturunca sıkılma, bunalma, hem de şimdiden çıksın bi kısmı.

  • kediebesi  (15.04.12 10:48:06 ~ 10:49:21) 
"Tampons on plane" diye sordum google amcaya, bir şey olmaz dedi. Aynı şekilde pedler de sıkıntı çıkartmazmış.


  • gyroscope  (15.04.12 10:53:09) 
paniğe gerek yok. isterseniz biletinizi koridor kenarına alın tuvalete rahatça gidip gelmek için. böylelikle ne siz rahatsız olursunuz ne de başkaları. :)

ilaç almayı filan boş verin.
  • mea maxima culpa  (15.04.12 11:47:23) 
tampon+1,
bir de rahat giyinin, belinizi kapalı tutun, ceket alın yanınıza. 12bucuk saatlik uçakta donarsınız. hatta mümkünse önlerden alın bileti. arkalar buz gibi oluyor. rahat ayakkabı giyin. ağrı kesici unutmayın.
mutlaka her saat başı kalkıp yürüyün.
bilgisayar başı egzersizlerine ve uçakta yoga gibi videolara bakın. o 12bucuk saat bitmez. kitap mutlaka alın. ben uçtuğumda 4 saat kitap okuyup üzerine 2 film izlemiş üstüne uyumuştum.
www.youtube.com
  • goldentitan  (15.04.12 12:36:17) 
evet arkadaşlar doğru yazmışlar. normal zamanlardan daha fazla üşüyeceğiniz için sağlam bir ayakkabı, kalın çoraplar ve de belinizi sarmak için şal gibi bişi alın.


  • mea maxima culpa  (15.04.12 14:22:54) 
kesmek/azaltmak için ilaç alman dönemi daha sıkıntılı hale getirebilir. ağrı vs. açısından. regl ağrısı varsa ağrı kesici de almak isteyebilirsiniz tabi.


  • merena  (15.04.12 15:36:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.