[]

Dyson Süpürge

Ben şimdi bakıyorum, daha önceki duyurularda da hangi elektrik süpürgesi iyidir diye sorulmuştu. Philips ve Dyson başabaş gidiyor. Baktım gördüm ki, Philips'in iyi süpürgeleri 650 civarı, Dyson ise 1000 yetele. Acaba, aradaki farka değer mi?
Dyson söyledikleri kadar iyi mi?



 
philipsi bilmiyorum ama dyson gerçekten harika bir alet. emiş gücü çok iyi (toz falan bırakmıyor), toz, tüy gibi şeylere alerjisi olanlar için de tavsiye edilen bir ürün. denediğim için söyleyebilirimki diğer süpürgelerden daha iyi ve verilen paraya değer.
(bkz: dyson)

  • turunun son ornegi  (10.09.08 18:27:33) 
dyson alerjik bunyeler icin en iyisidir.. en belirgin ozelligi bu.. astim hastalar icinde iyi. cekim gucu oldukca kuwetli.


  • lady laura  (10.09.08 18:30:25) 
Turkiyedeysen Dyson yerine Siemens'in hayvani guclu bir supurgesi var (modelini hatirlamiyorum) ona bak. Ben Amerikada Dyson kullaniyorum, hem de en hayvani modelini, oyle cok cilgin bir durum goremedim. Ama halili evler icin iyi evet.


  • compumaster  (10.09.08 19:05:26) 
rainbow diye bir marka var, böyle mağazalarda falan satılmıyor. adamlar gelip bireysel pazarlama yapıyorlar. o makineyi gördükten sonra dyson, phillips diye konuşmazsınız. yalnız fiyatı çok tuzlu. ama asıl makine de bence budur.


  • krasotkin  (10.09.08 19:23:57) 
dyson'un farklı bi sistemi var. içinde ince uzun kanallar var. tozu burdan geçiriyo hapsediyo bişeyler yapıyo. broşürleri vardı bi tanıdıkta bakmıştım da vaay demiştim araba inceler gibi. çalışma sistemini gösteriyodu. ayrıca başka ürün dizaynları/icatları da var dyson'u yapan adamın.


  • geldiler  (10.09.08 21:47:13) 
2 yıl önce evlendiğimde , annem büyük bir hevesle dünyanın parasını bayılıp çeyiz diye rainbow almıştı bana.
süpürge demeye bin şahit isteyen,bin türlü aparatı olan , su ile çalışan ve çok yer kaplayan robotvari bir makina rainbow.. şahane çalışıyor , kullandığım sürede de performansından memnundum. yalnız ben evine yardımcı alan bir kadın değilim,her işimi kendim yapıyorum ; bu yüzden kullanımı çok zor geldi bana..zaten eğer yardımcı alıyor olsaydım da ,asla bu kadar pahalı bir makinayı başkalarının eline bırakmazdım.

velhasıl , bir sene sonra bana günaşırı bu makinayı kullanmak zul gelmeye başladı..içine su doldur , parçalarını değiştir , süpür , suyu boşalt, hazneyi temizle , kaldır..(ki bence tüm sulu süpürgelerin kullanım zorluğu var ) gerçekten çok büyüyordu gözümde..rainbow'u anneme verip kendime yeni bir süpürge aramaya başladım.

hem arkadaş tavsiyeleri , hem internette araştırdıklarım sonucu ; altı ay kadar önce dyson aldım.. 1.200 ytl'ye almıştım diye hatırlıyorum , yalnız sonra daha ucuzunu başka bir yerde bulmuş pek üzülmüştüm.
ince uzun,ufacık bir alet. toz torbası falan yok , bu nedenle son derece hijyenik..kullanımı çok kolay ve son derece de hafif.

ne kadar memnun olduğumu kelimelerle anlatamam.. gönül rahatlığıyla,memnun kalacağınızdan da emin olarak tavsiye edebilirim size.

philips ; arçelik beko ve benzerlerinden daha iyidir kesinlikle.
ama dyson daha iyidir diyorum. bence piyasada dyson'ın performansına denk sadece rainbow var.. o da dört kat daha pahalı ve on kat daha fazla yer kaplıyor.

hal böyleyken 650 philipse vereceğinize 1000 dysona vermek,sonra da senelerce tepe tepe kullanmak daha mantıklı bence..
  • hickiran karasinek ve uyuyan karinca  (10.09.08 22:56:43) 
marathon da, dyson da kullandim, kullaniyorum. alerjik astimsal bi mevzu yoksa ve butce kisitliysa marathon da guzel temizliyor. kardesime verdiydim marathon'u, 4 kediye ragmen canavar gibi temizliyor. bir de kovasini sak diye cikariyon, sak diye takiyon. dyson'inki de cok alengirli degil ama marathon'unki iyice kolay.


  • pyro clustic flow  (10.09.08 23:40:41) 
orta: karcher marka, bauhaus ta filan satılan sarı renkli makinelerden var bi tane bende. ofis için almıştım eve getirdim kaldı öyle. güzel temizliyo.
pahalı: 2001de çok para verip aldığım miele medicair plus (oğlumun astımı vardı) muhteşem bişi. bi kere sehpayı filan çekti abartmıyorum. öööyle bişi.
dyson: tasarımına para veriyorsun diyor üst kat komşum. 4. kattaki ve aynı watttaki (şiir) philipsle aynı çalışıyo gibi geldi.

ebet biz elektrik süpürgesi muhabbeti yapıyoruz apartmanca naapalım.
  • zkurmus  (11.09.08 00:30:31) 
(bkz: Miele)

Avrupa'nın en çok satan süpürge markası. Bir de normalde Miele ürünleri çok pahalıdır. Ama süpürgeleri uygun fiyatlı. Miele candır :)
  • uzunbinik  (11.09.08 11:37:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.