[]

ilişkiler vs

1.yeni bir ilişkiye başlama süreciniz nasıl gelişiyor?
2.kıza/erkeğe ne zaman açılıyorsunuz?
3.bazıları daha tanımadan pat diye teklif ediyor. Bu saçma değil mi?
4.giriş,gelişme, sonuç toplamda ne kadar zaman sürüyor?

5.bunun doğru olanı sizce nedir? pat diye telif edip ilişkiye başlamak mı? yoksa zamana yayarak emin adımlarla hareket etmek mi?

 
baştan söyleyeyim ben tecrübesizim benim cevaplara fazla güvenme
1-genelde aynı sınıf, aynı çevre veya aynı işyeri gibi oluyor ya da arkadaşlar tanıştırıyor. son dönemlerde facebooktan da yapanlar varmış.
2-daha yapamadım
3-saçma ama kabul edenler de var.
4-3-4 ay
5-zaman yaymak

(bu soruların doğru cevaplarını bilmek için neleri vermezdim)
  • burakg91  (14.04.12 10:52:37 ~ 10:54:26) 
1) Genelde aynı çevreden, tanıdıklar aracılığıyla ya da ortak bir paylaşım alanı (iş yeri) gibi yerlerden filizlenir yeni ilişkiler.
2) Kızdan sinyal aldığım zaman açılırım.
3) Böyle bir şey asla yapmam. Bu işi ciddiye almadığını gösterir.
4) Karşındaki insana göre değişir. Bazısı flört aşaması için 1 ayı yeterli görürken bazısı için 3 ay yetmeyebilir.
5) Zamana yayarak ilişkiye başlamak mantıklı ve sağlıklı olanıdır.
  • maimai  (14.04.12 11:42:37) 
Genelde yakın çevremden bir şekilde tanışmakla başlıyor her şey,eğer beğenirsem,çeken bir şeyler olursa üstüne gidiyorum hafiften,o an biraz muhabbet edip ertesi gün feysten eklemek falan gib.,malum oradan karşı tarafla ilgili bir dolu bilgiye ulaşabiliyorsun;)bol bol gözlemliyorum ne yapıyor sanal alemde diye,tabi o ara muhabbete devam,her akşam kısa sohbetler,esprili muhabbetler falan,hem laf arasında tartıyorum karşı tarafı,maksat alışkanlık olsun,ertesi gün yazmayınca merak etsin.o süreçte de bana ters gelen bir şey farketmediysem
cep telefonu numarasını istiyorum kızın,zaten bu gayet özel bişey,her an ulaşabilmek istediğimi belli ediyorum ona. eğer verirse yüzde 90 mutlu sonla bitiyor(=
neyse telefonu da alınca bi kaç akşam yatmadan mesajlaşma vs,en sonunda da (genelde hafta sonlarına denk getirilcek şekilde) buluşma teklifi ki büyük yüzdeyle ilk buluşma oluyor:D. orada da artık yüzüne söylüyorum hoşlandığımı her şey netleşsin diye.

bunlar ortalama 14 ila 23 gün falan sürüyor çok da uzatmamak lazım karşı taraf anlıyor sonuçta onunla ilgilendiğinizi amiyene tabirle yazdığınızı;)

tanımadan pat diye edilcek teklifler saçma,uzun ilişki ihtimali az,fuck buddy olma ihtimali yüksek.

Facebooktan tanımadığın kişilerle yapması o kadar kolay değil,genelde yüzüne bakmıycaın tipler geri döner zaten ve sağlıklı da olmaz,ben bir kişiyle yaptım ortalama güzellikte bir kızdı tam anlamıyla "takıldık" aşk meşk pek olmadı en azından kendi açımdan.

özetlemek gerekirse; zamana yayarak emin adımlar en güzel yöntem bana göre.

not:terazi burcu erkeğiyim,baya zor beğenirim.
  • rudeboy  (14.04.12 11:49:43) 
1. hic cevremden kiz ark olmadi. sagda solda bi kizi begenirim gider tek basima tanisirim ve ordan yururum..
2. rahat hissettigimde
3. bi kere yapmisligim var ama simdi sacma geliyor :)
4. Max bir ay
5. B secenegi diyorum. ama pat diye teklif edenlerden hoslanan kizlar var, goruyorum
  • mustancu  (15.05.12 11:16:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.