[]

Bilgisayar garantisi ile ilgili yardım lütfen

acer marka (i7) bilgisayarım var.yaklaşık 9 aydır kullanıyorum.geçen ay fanından ses gelmeye başladı,internette dahi makine kilitlenmeye başladı.
vatanın servisine gönderdim.yaklaşık 3 hafta kaldıktan sonra termal ve fanını değiştirdiklerini söylediler.
son 1 haftadır bilgisayar tekrardan kilitlenmeye başladı (eskisiden daha fazla).aynı arıza devam ediyor.

şimdi burada benim yapmam gereken ve yasal hakkım nedir?
tekrar servise mi gitmeli yoksa yeni ürün veya para iadesi mi yapılmalı?

cevaplarınız için teşekkürler.

 
ürün veya para iadesi yaptıramassın kolay kolay.

servise devam.
  • saiko  (14.04.12 00:59:21) 
servise gondereceksiniz tekrar. ayni arizadan oturu 3. seferden sonra degisim isteme talebiniz var. yalniz arizanin servis tarafindan da ayni seyden kaynaklandiginin kabul edilmesi gerekiyor. bir diger sey de bir sene icerisinde belli bir sure (bakmaya usendim arastiriniz) veya defa servislik olacak olursa urunu surekli kullanima uygun olmadigi gerekcesiyle yine degisim veya iade almak zorundalar. lakin bunlar hep servisle aranizda olmasi gereken munasebetler. servis urunde bir sorun yoktur demeye baslarsa (ki yapmaya basliyorlar) o vakit isiniz zorlasiyor.


  • entrapmen  (14.04.12 01:01:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.