[]

kullanılmayan sıfır güneşgözlüğü camları ne yapılır?

şimdi efendim, ben ve hanım gözlüksüz yarım insan olduğumuzdan mecburen numaralı güneş gözlüğü yaptırıyoruz... e haliyle uv filtreli, polarize ve hatta antirefle böyle cillop gibi orijinal camları bize veriyorlar, yerine numaralısını takıyorlar... muhtelif zamanlardan kalma 3 çift güneş gözlüğü camı var şimdi elimizde.. birine bi yere yararı dokunur mu? atsan atılmaz, satsan satılmaz...




 
çerçeve yaptırıp birine hediye edin bari.


  • babatema  (10.09.08 11:37:32) 
valla bi çiftinin bana yararı dokunur :/


  • os  (10.09.08 12:00:34) 
aynı durumdayım. geçen sene eşimin ısrarlarıyla lens takmaya başladıktan sonra kaç senelik numaralı güneş gözlüğümün orijinal camlarını aradım buldum, çerçeveye geri taktık. güneş gözlüğüm kurtuldu. zaten de numaram arttığında numaralı renkli camlarımı kullanamaz olmuştum. bence saklayın. lens takmaya karar verirseniz çok işe yarıyor.

cama göre çerçeve yapılmaz, o camlar da her çerçeveye uymaz. ama belki şu titanyumdan olup sadece sapı ve ortası olan çerçevesiz gözlüklere adapte edilebilir. çerçevesiz güneş gözlüğü olarak kullanılabilir bir başkası tarafından.
  • kibritsuyu  (10.09.08 12:08:54) 
biz de gözlükçüye sormuştuk bunu, altı nokta körler derneğine verin demişti. bi bildiği vardır herhalde.


  • kanuniye  (10.09.08 22:41:26) 
Evet yaa, bir çiftinin bana da faydası olur.
Değerlendirme imkanın olmaz ise bana gönder

  • frown  (11.09.08 10:26:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.