[]

Otomobil Seçimi

2. el bir otomobil almayı düşünüyoruz. Honda Civic ve Vols. Bora arasında gidip gelmekteyiz. 2005 model ve otomatik vitesli olacak. 25.000 Ytl limitim var. Bu iki modelden hangisini tavsiye edersiniz? Bunlar dışında herhangi bir model öneriniz var mıdır, varsa nedendir?
Şimdiden teşekkürler.



 
civic'in iç hacmi daha geniştir ve kullanımı daha çok haz verir. bora benim gözümde tutunamamış bir otomobildir.


  • teritori  (10.09.08 08:31:21) 
yakıt tüketiminin hiç mi önemi yok?? zira dizelde volkswagen candır


  • tai  (10.09.08 09:30:54) 
honda civic iyidir... boşverin yakıt tüketimini artık dizel almak pek mantıklı bişey değil, mazotla benzin neredeyse aynı para oldu.. ille de ekonomi diyorsanız hondaya sıralı sistem lpg taktırabilirsiniz. otomobilin performansında korktuğunuz kadar düşme olmuyor.


  • zubundy  (10.09.08 10:38:59) 
kesinlikle honda civic...honda civicten önce vols. Golfum vardı.illallah dedirtmişti daha sonra civic alınca dünya varmış dedim.benzinli bir vols oldukça fazla yakıt tüketir civice göre.civic daha seridir.ve kolay kolay masraf çıkartmaz.


  • solipsist  (10.09.08 11:39:00) 
honda apayrıdır. bir kere honda kullanın birdaha başka marka arabaya binmezsiniz. ben olsam ikinci el honda accord alırdım. otomatik viteste zaten honda dan şaşmamak lazım. istediğiniz yere sorun, otomatik viteste honda dünyanın bir numarasıdır. (bkz: #10924761) (bkz: #11249574) birde ona zavoli marka sıralı lpg taktırın. tadıntan yenmez valla. cidden diyorum.

hiç düşünmeyin zaten. hiç gerek yok. civic i alın keyfinize bakın.
  • metox  (10.09.08 12:19:04) 
2002 Toyota Corolla 1.6 SOL Hatchback 55.000 km. dijital klima, elektrikli camlar ve yan aynalar vs. 21.000 bizzat ben satıyorum :D istersen mesaj atabilirsin


  • thefin  (10.09.08 14:12:43) 
Sonra Jetta da olabilir diye düşünmüştüm ama o da Civic ile kıyaslanamazmış tabii, bugün görüştüğüm, bu konuları kendi çapında yalayıp yutmuş tanıdıklara ve size göre. İbre Civic'e kaydı, yorumlar için teşekkürler. 2005 ya da 2006 model 1.6 ES 'de karar kıldım.

@thefin: Toyota düşünmüyorum, saol. :)
  • shangrilla  (10.09.08 22:01:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.