[]

Akrabası İntihar eden birisi taziye için aranır mı?

Ev sahibimin kardeşi evlendikten 2 gün sonra balayında intihar etmiş çok garip.Ev sahibim üst katımda oturuyor cenaze için yoklar 1 haftadır ben geçmiş olsun diye arasam mı aramasam mı diye ikileme düştüm?




 
ara canım neden aramıyorsun?

1 hafta taziye için kısmen geç ama yine de ara.
  • truvaiti  (13.04.12 19:20:11) 
Ev sahibim üst katımda oturuyor cenaze için yoklar 1 haftadır ben "geçmiş olsun diye" arasam mı aramasam mı diye ikileme düştüm?

Geçmiş olsun diye olmaz. Başın sağ olsun diye ararsan olur. Ama şimdi geç oldu biraz. Yarın ara bence.

Bir de benim de bir tanıtığım evlendikten 3 gün sonra intihar etmişti 1-1,5 yıl önce. Evlendikten sonra intiharın eskilerden bir örneği var mı ?
  • insanlik icin buyuk bir adim  (13.04.12 19:28:40) 
arama.
geldiği zaman söylersin.

  • blue1809  (13.04.12 19:29:38) 
ara da evlendikten sonra neden intahar etti öğrenincede benle paylaşş merak ettim


  • Barbunya2  (13.04.12 19:37:27) 
@insanlik icin buyuk bir adim
doğal bir ölüm olmadığı için ikileme düştüm.Gazetler babasının kanser olduğunu öğrendiği için intihar ettiğini yazmış ama pek inandırıcı değil.

  • sekho  (13.04.12 19:38:31) 
Evlendikten sonra intiharın eskilerden bir örneği var mı ?

===> bu yeni çıkmış bir şey değil ki? hatta bana kalsa eskiden daha da çoktur belki.
  • truvaiti  (13.04.12 19:39:00) 
@sekho:

sen cumhuriyet savcısı - adli tıp uzmanı değilsin ki ?

sana ne ölüm nedeni nedir ne değildir?

sen aç telefonu "allah rahmet eylesin biz de üzüldük elimizden bir şey gelirse yardımcı oluruz iyi günler" gibi şeyler söyle kapat.
  • truvaiti  (13.04.12 19:42:40) 
olay bu herhalde

www.dha.com.tr
  • trinitrotoluen  (13.04.12 19:46:31) 
@trinitrotoluen beni korkuttun şimdi ev adresimide bulursun:)


  • sekho  (13.04.12 19:48:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.