[]

Wireless sorunu

Selamlar,

Ttnet'ten wireless aldım. benim netbook, bağlanınca başta güzel güzel giriyor, ama 10-15 dk. geçmeden hiçbir siteye bağlanmıyor. her ne kadar kablosuz bağlantı bağlı felan dese de hiçbir sayfayı açmıyor. Tabi kes bağlantıyı tekrar bağlan dediğimde herşey düzeliyor. ama bir 15 dk. sonra tekrar aynı şey.

ne yapmam gerektiğini bana açıklayacak olan dostlara şimdiden teşekkürler. bağlanırken bi ip verip hep ona mı bağlan demeliyim anlamadım ki. arkadaşlar bi yardımcı olun be. çıldırcem.

 
kolay kurulum programı vb. bir zımbırtı yükledin mi? yükledinse kaldır. ben ilk zamanlarda hep buna benzer bir sorunla karşılaşıyordum. sonunda bir gün sinir oldum lan bu program ne işe yarıyor ki? lanet olsun kaldırıyorum dedim. o gün bugündür şebeke sorunları dışında kesilme yaşamadım. bildiğin bağlantımı koparıyormuş meğer lanet program. seninki de böyle bir şey olabilir diye yazayım dedim. sorun yaratıyor olabilir. tabi wireless bilgilerini de edinmeyi unutma. gerçi ip adresinden kendi modemine girip de öğrenebilirsin ama sen yine de şifreydi falan elinde tut o bilgileri...

kimse de cevap yazmamış nasıl üzüldüm.:D
gerçi internetin kesilmesinin zibilyon çeşit sebebi olabilir millet üşeniyor artık yazmaya...:/
  • kisa bisey olsun istemistim  (13.04.12 01:09:42 ~ 01:10:13) 
channel ayarını bi müşteri hizmetlerine sorasana 11 olması gerekebilir


  • salimkayabasi  (13.04.12 01:26:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.