[]

Pc de 3d izleme

Şimdiye kadar hdd ye arttırdığım tüm 3d filmler, usb den tv ye bağladığımda sorunsuz çalışırken bugün indirdiğim deep sea belgeseli çalışmadı usbden.

Laptoptan açıp hdime ile bağlayıp tvden öyle izleyim dedim.

Fakat gomplayer olsun, mediaplayer olsun bunlarda dosyayı açmasına rağmen dikey şekilde 2 ye bölünmüş bir görüntü oluyor. üst üste bindiremiyorum.

Normalde usbden bağladığımda da böyle olurdu ama 3d ayarlarından yanyana seçeneğini seçip istediğim görüntüye ulaşırdım.

Yanyana olan 2görüntüyü birleştiremiyorum arkadaş!


Bunu bilgisayar ortamında nasıl yapacağımı anlatan olursa çok çok memnun olurum.

 
tam bilmiyorum ama.bu şey filmin özelliğinden kaynaklanıyor sanırım.uzantısı buyuk ihtimalle mkv dir.

böyle değil de : www.3d-anaglyph.com

böyledir seninki : benjamin-balet.info
  • Skey295  (12.04.12 20:46:13 ~ 20:48:25) 
tv lg ise sol sağ yerine sağ sol yap düzelir.


  • lorenzen  (12.04.12 20:47:51) 
Hdmi dan görüntü ortadan bölük gelir zaten
Onu tv birleştirir
Yani çıkış noktan kökünden yanlış
Tv de vardır bı yerinde ayarlarda
3d görüntü 2d tabanda iletilmez, kırmızı yeşil 3d Ler hariç
  • arden v2  (12.04.12 21:15:22 ~ 21:17:58) 
forum.donanimhaber.com
anladığım kadarıyla bu sorun olmalı. gir linke ctrl f yapıp sol yaz. adamın çözümünü bulacaksın ama zaten yapmışsın. yine de konu başlığını oku yardımcı olacaktır.

  • lorenzen  (12.04.12 22:07:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.