[]

Erken Boşalma Hakkında İpucu

(Soru değil aslında, haber vermek istedim. Duyuru olarak açacaktım ama altta muhabbet de dönsün gerekirse diye böyle açtım. Neyse...)

Ulan sorduk sorduk adam gibi cevap veremediniz bu erken boşalma olayına. Sevişirken babannem dahil tüm aile bireylerini düşündüm, duvardaki çatlağa konsantre oldum, uykumu iyi aldım ya da uykusuz denedim, hiçbirinden tam verim alamadım. Sonunda pozisyonu değiştirdik mis gibi oldu arkadaş! Erkek olarak altta yatıp partnerim üzerimde olunca hiç bir sıkıntı çekmiyorum şu an, istediğim kadar sürdürüyorum sevişmeyi.

Belki de sadece benim için olan bir durumdur ama haber vermek, insanları bilgilendirmek istedim. Şimdi koşun eşinize, sevgilinize, bir de bunu deneyin!

 
sanırım bir süre sonra yine aynı şeyi yaşayacaksınız. bu kadar göz önünde bir pozisyonun böyle net bir tedavi yolu olmadığına eminim. 'çalışkan ahmet'in hababam'a yaptığı çıkış'ı düşünmek bile çözüm olmuyor bazen.


  • pasadede  (12.04.12 17:27:42) 
onu alan bunlari da aldi:

(bkz: kegel egzersizi)
(bkz: masters ve johnson tekniği)
(bkz: durex performax intense)
(bkz: #22963685)
  • curt  (12.04.12 17:29:05 ~ 17:29:56) 
Dediğim gibi, belki de bana özel bir durumdur ama altta olduğumda istediğim kadar devam ediyorum, sonra pozisyonu değiştirip üste geçtiğimde yine limitim 1-2 dakika en fazla.


  • ikinci hesap  (12.04.12 17:34:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.