[]

neyim var benim?

saate bakmadan saatin kac oldugunu bilebiliyorum.belki de son saate baktigm andan sonra gecen sureyi tahmin ediyorum.ama dk dk'sina tutuyor ustelik sasiriyorum.

sonra tahmin mi dersiniz 6.his mi bilemiycem. Birkac keresinde hamile kadinlarin cocuklarinin cinsiyetini tahmin ettim.artik hangi beni taniyan hamile varsa kiz kurusu cocugumun cinsiyeti ne diye sorar oldu.isin enterasini dogru da cikiyor.
Ruyalarimdan bahsetmiyorum bile.
Bir de ayni anda alakasiz bir zaman ve alakasiz bir konuda arkadasimin aklindan gecen seyi soylemisitim.zaten ondan sonra acayip derecede cok korktum nedir bu Allah askiniza?tesaduf muydu hepsi yada psikolojide falan var mi bi'tanimi?

 
bülteni bi inceleyip bu akşam için3-4 tane banko maç versene hacı.


  • aeroflot  (12.04.12 16:47:04) 
burcun balıksa oluyo oyle seyler


  • cmr_sa  (12.04.12 16:48:10) 
saat konusunda yalnız değilsin. senin de dediğin gibi,beynin altta çalışan bir saat gibi zaten kendi saatini işletiyor. senin de hafızan güçlüyse tahmin etmen normal.

bunun dışındakiler elbetteki tesadüftü,doğa üstü güçlerinin mi olduğunu düşünüyorsun?
  • abartakus  (12.04.12 16:50:01) 
supernaturel :) 6lı ganyan sonucunu mesaj atarsan sevinirim.


  • natalz  (12.04.12 16:54:51) 
kızacaksın ama first-world-problems.com
:D

  • yons  (12.04.12 16:55:34) 
biyolojik saatiniz ve zaman bilinciniz tıkır tıkır işliyor demek ki.
ha bir de su grubuna ait bir burçtan olmanız olası.
ben de uzaktaki bir arkadaşımı nadir zamanlarda arayıp "şu anda bir bok yiyorsun ya da yemek üzeresin hissettim" dediğimde doğru çıkıyor hep.
  • 9kuyruklukedi  (12.04.12 17:08:38) 
  • 9uncu nesilim ama para bende  (12.04.12 17:16:57) 
terazi burcuyum.

Pek anlamam ama bakalim su maclara da haber veririm ben sizlere :)
  • kiz kurusu  (12.04.12 18:28:06) 
kız-erkek zaten %50 ihtimal yani büyük bir banko değil.

akılden geçeni takmin etmek ise o kadar farklı ilginç şeyler düşünmüyor olmamızdan ve insanlar inanmak istediği için konuyu senin söylediğin ile özdeşleştiriyor olabilirler.

saat konusunda bakmasan bile bilinçaltın biryerde göz ucu ile saati görüyor (örneğin windowsun sağ alt köşedeki saati) ve bu yüzden saati biliyor olabilirsin.
  • orpheus  (12.04.12 18:52:31 ~ 18:53:33) 
korkacak ne var anlamadım. altncı hissin kuvvetliymiş, hafiften psişiksin belki ne güzel geliştirmeye çalış, iddaa tahminlerini beklemedeyiz.


  • r_u_h  (12.04.12 19:27:36) 
hologram glitch


  • kediebesi  (13.04.12 04:21:08 ~ 04:21:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.