Giriş
(5)

ikinci buluşma

norrin radd
değerli güzin ablalar, gülşen abiler iki üç yıldır senede bir falan görüştüğüm eski bir arkadaşa meylim var. şimdi sorunum şu; bi kereliğine buluşabilme yeteneğine sahibim daha önce buluşmuşluğumuz var. ve fakat bu buluşmadan sonra ikinciye bahane neden yaratmada zorlanıyorum. mesela ayrılırken iki
değerli güzin ablalar, gülşen abiler
iki üç yıldır senede bir falan görüştüğüm eski bir arkadaşa meylim var. şimdi sorunum şu; bi kereliğine buluşabilme yeteneğine sahibim daha önce buluşmuşluğumuz var. ve fakat bu buluşmadan sonra ikinciye bahane neden yaratmada zorlanıyorum. mesela ayrılırken ikincinin sözünü almaya çalışmak biraz ayılık olur gibime geliyo. bi iki gün sonra telefonla aramak mı (arayıp ne diyecez "bi daha buluşalım?" olmaz) başka bişey mi ? bi yol gösterin, bi fikir verin.
0
norrin radd
(12.04.12)
sen kıza/çocuğa buluşmada inceden yazıl. 2 gün sonra ara. niyeti varsa gelir. yoksa gelmez. ama yazılmak önemli.
0
ayiadam
(12.04.12)
spontane gelişiyor böyle şeyler. mesela derse ki paten yapmayı severim diye, aaa ben de severim, nerede yapılabilir ki? aa şurası olur bak gitsek mi haftaya? diye dalmak lazım mevzuya. o gün tanıştığım adamı buz patenine gidelim diye ikna etmişliğim var, normalde olsa böyle şeyler yapmam, ama hoşlanınca insan her türlü fırsatı değerlendiriyor/değerlendirmeli :D.
0
pokerface
(12.04.12)
direkt kahvaltı ayağına eve çağır. sonra filmdi ps3 falandı ver coşkuyu.ver coşkuyu dediysem hoş zaman geçirin ondan sonra kıza açıl yani.
0
aeroflot
(12.04.12)
İlkinde ufaktan yazıl. Ters bir reaksiyon görmezsen buluşmanın sonunda "Bugün çok eğlendim, bunu yakın zamanda tekrarlayalım" de, o da "tabii" filan diyecektir. Ne kadar doğal "tabii" dediğine göre de bir hafta sonra "Ee, ne zaman buluşuyoruz yine? :)" gibi bir mesaj atıver.
0
long live rock n roll
(12.04.12)
Buluşmanızda kitap hediye et sayfa sayısı üç beşgünde okunacak gibi olsun sonra onu arayıp kitabın sürükleyiçiliğini sorun ve kitabı okumadığınızı kendisinden nezaman alabilceğini sorun alın size yeni buluşma nedeni
0
sunset0771
(13.04.12)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.