[]

Spor Toto Süper Lig İzlerken Mal Yerine Konmuş Gibi Hissediyor musunuz ?

Selamlar.

Ben bu senenin başına kadar çok sıkı futbol takipçisiydim. Ta ki bu şike olaylarıyla ligin anası bellenene kadar.

Şike skandalı çıktı, fenerliler küstü, gsliler küstü, bjkliler küstü derken daha adam gibi ortadaki sorun halledilememişken bu digiturk bir de MAL yerine koyar gibi playoff diye bir şey çıkarttırıp onu da paralı yaptı. ilk iş digiturku iptal ettirdim zaten.

hala ligin bu kadar rağbet gördüğünü gördükçe şaşırıyorum. YANLIŞ ANLAMAYIN, DERDİM İZLEYENLERİ ELEŞTİRMEK DEĞİL, MERAK ETTİM SORUYORUM. hiç benim gibi hisseden yok mu ? arada bir maraton falan izleyenler denk gelince şansal büyüka'nın falan suratını gördükçe, o ligi maçları anlatan spikerleri duydukça böyle hiç bir şey olmamış gibi, süper bir lig varmış acaip heyecanlıymış gibi yorumlar falan yaptıkça onlar resmen ona bile tahammülüm yok. bir dakika bile izlemedim bu sene ligi, izlesem resmen bu heriflerin oyununa gelmiş ve kullanılmış, kendimi mal yerine konmuş hissedeceğim.

koyu galatasaraylıyım, şampiyon falan oluyormuşuz sanırsam ama zerre kadar ilgimi çekmiyor açıp bir maç özetine bile bakmadım.

var mı böyle düşünen, hisseden ? hala izleyenler neler hissediyor ?

 
ben sıkı galatasaraylıyım ve digiturkplay den izliyorum maçları... bence şikenin olup olmaması onemli değil çünkü yok mu sanıyordun ki :) vardı elbette ama böylece temizlenmiş olacak benim kanımca.. artık şike yapılacağına inanmıyorum... italya fransa ve almanyada da şike çıktı ..oldu bitti ve bence temiz lig bu şekilde olur.. bir de böyle düşünmeyi dene bence ... bu arada bu yıl galatasareyı izlemediğine pişman olmalısın ..


  • nasilya  (11.04.12 22:05:16 ~ 22:05:58) 
şike meselesi değil hocam. olay digiturkun ve federasyonun beni mal yerine koyduğunu hissetmem.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (11.04.12 22:12:58) 
katılıyorum. Özellikle playoff maçları sanki maymuna muz atmak gibi. Heyecan meyecan tamam da, harbiden lig tv'nin para kazanmak için yaptığı şeylere alet olmak gibi geliyor. Gibi geliyor değil öyle hatta. Bir de, artık herkes her pozisyona ŞİKEEEEEEE diye atlıyor ağlıyor falan, soğudum futboldan.

Çözüm: Bak dortmund-münih maçı var, madrid derbisi var.
  • dampire  (11.04.12 22:25:10) 
şike olayları yüzünden digitürk iptal ettirdiğini söylüyorsun değil mi ? senin gibi kaç kişi olabileceğini bir de düşün ?... bende de vardı kutu evde ve iptal ettirdim daha ucuz olan netten izliyorum yine de ... aptal yerine koyulmak olmuyor bence.. o kadar çok iptal eden olacaktı ki onlar da tekrar birilerini çekmek için bir şeyler yapacaklardı ve de süper final oldu bu satış yöntemi.. iptal ettirmek ve satın almak bizim elimizde onlarında görevi ise bu durumdan nasıl kurtulurumdu .. ve onlar da şike olaylarının çıkmasını istemez di zaten bizim gibi
edit : senin de şirketin olsa sende ayakta kalabilmek için bir şeyler yapmaz mısın?

  • nasilya  (11.04.12 22:38:14 ~ 22:39:50) 
Yaparim tabii ama yasal olarak ligin prosedurunu degistirip playoff gibi sacma bir sistem getirme haklari yok.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (12.04.12 00:11:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.