[]

Göz damlası

Selamlar.

Göz damlası kullanan var mı daha önce ?

Ben bu mereti gözüme damlatamıyorum, yalnız yaşadığım için çevrede damlattıracak birisi de olmuyor yanımda. Ya yanağıma ya kaşıma falan geliyor. Üstüne de kocaman kirpiklere değdirmeyin damlatırken diye yazmışlar. Kirpiğe değdirerek bile denk getiremiyorum gözüme, değdirmeden nasıl olacak ?

Var mıdır bunun bir yöntemi ?

 
aynanın karşısına geç önce. kafanı hafif arkaya yatır. gözünün alt kısmındaki deriyi bir elinle aşağı doğru gerdir. bunu yapınca gözünün altında bir kesecik ortaya çıkacak. kafanı yeterince arkaya yatırmışsan şişenin ucundaki damlayı buraya denk getirebilirsin. en fazla birkaç denemeden sonra elin alışır zaten. bir de damlattıktan sonra birkaç saniyeliğine göz pınarına bir parmağınla hafifçe baskı uygula ki ilaç gözünden dışarı akmasın.


  • kedili madam  (11.04.12 19:22:03) 
lens kullandığımdan göz damlasını gözüm kapalı kullanıyorum bile diyebilirim :)

ya göz pınarıma damlatıp kafamı eğiyorum diğer tarafa gitsin diye yada kenarından aynı işlemi uyguluyorum
  • kiz kurusu  (11.04.12 19:25:44) 
1.gözünü kapat.
2.şişenin ucunu göz kapağının ortasına değdir.
3.1 cm yukarı kaldır
4.gözünü aç
5.bang bang!
  • mayeskuel  (11.04.12 19:33:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.