[]

kpss alan dersleriyle ilgili bir soru

selam

kpss alan derslerinden muhasebe,iktisat ve hukuğa giricem.merak ettiğim şey şu.açıköğretimde de bu dersleri aldım.ilk sınıfta gördüğüm iktisata giriş,genel muhasebe,hukuğa giriş dersleriyle kpss deki alan dersleri aynı mıdır? ya da açıköğretimin hangi yılları bu sınava denk gelir.yoksa tamamen ayrı bir ders midir? kpss alan derslerine ait kitaplarımı almam gerekir? şimdiden teşekkürler


 
temelde aynı olmakla beraber, o gördüğün konuların suyunun suyu sorulmaktadır.

sorulara bak, kendin kararını ver.

www.osym.gov.tr
  • kaynaklari etkin kullanamayan iktisatci  (11.04.12 14:09:56) 
İktisat, muhasebe, hukuk derslerinin kpss alan kitaplarıyla tekrarı eksikliklerin giderilmesi, bol soru çözümü vs ile denk gelebilir ancak. Yani bu dersleri görmüş olman sadece seni sorulardaki terimlere aşina yapar. Sınav odaklı çalışacak kaynaklar bulup tekrarlaman ve çıkmış sorulara bakman gerekir.


  • derttasahepsibunda  (11.04.12 14:38:34) 
aslında sormak istediğim açıköğretim birinci sınıftaki derslere tekrar çalışsam konular aynı mıdır şeklindeydi.ama biraz fazla soru işareti koyunca konudan çıkmışım.


  • Wolfware  (11.04.12 18:29:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.