[]

THY kart ibrazı.

Arkadaşlar merhabalar. Yarın sabah uçağı ile thy'den bilet aldım fakat lanet olsun kredi kartı babamın. Ve babamın kart ibrazı yapmasını istiyorlar. Fakat kendisinin istanbula gelmesi imkansız. Çağrı merkezinden yetkililere ulaşmakta imkansız.

Bunu farklı bir şekilde. Babamın kredi kartını alıp gitsem ya da onaylı bir dilekçe vs götürsem halledebilir miyim?


 
ben de babamın kredı kartıyla aldıgım bıletlerle uctum thy ıle 3 ay icinde 3 kere -sonuncusu 3 gün önce- kimse kredi karti sormadı.


  • gene mi gene  (09.09.08 13:26:43) 
Babanızın kimliğinin fotokopisiyle, kredi kartını götürürseniz sorun çıkarmazlar. Kredi kartını götüremezseniz fotokopisini götürün ne olur ne olmaz. Sonuçta ibraz edilecekmiş, yani kayda bir belge geçmeyecek. Sorun olmaz.


  • neronas  (09.09.08 13:53:59) 
Ben arkadasima bilet aldigimda cagri merkezi THY'nin ofisine gitmem ve karti gostermem gerektigini soylemisti. Oyle yapmistim ama zahmetli bir yontem.


  • wpi  (09.09.08 14:11:32) 
sanırım başkasının kartı ile bilet aldığında, kendine ait bir kredi kartı ibraz edince uçabilirsin.


  • cliffburton  (09.09.08 15:05:25) 
baska zamanlar icin ek bilgi: baban herhangi bir thy ofisine gidip gosterirse, sisteme not ediliyor ve ucustan once ibraza gerek kalmiyor.


  • pyro clustic flow  (09.09.08 22:54:42 ~ 22:55:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.