[]

hoparlor sorusu

hoparlorun onune koyulan bi sey var boyle sungerimsi. nedir o?

ornek veriyorum. arabalarda hoparlor ile koyulan yuzey arasinda oluyo sanki dagilacakmis gibi sungergillerden biri gibi


 
www.alcipan.tk

şu alttaki üçgenlilerin düzleri oluyor sanırım
  • yuto  (11.04.12 02:40:30) 
nerden satin alabilirim peki bunlardan nerde bulabiliriz?


  • maresalx  (11.04.12 02:43:08) 
senin sorduğun hoparlörün titrememesi ve sarsılmaması için kullanılıyor yüzeyde titreyerek kötü ses oluşturmaması için.yuto'nun paylaştığı ses yalıtımı için.sesin yüzeylere çarpıp geri dönüşünü önlemek ve bulunan ortamda iyi bir akustik oluşturmak için.araçtaki amacı ile kullanıcaksan kendin bişilerden yapabilirsin prizmalar şeklinde olması gerekmiyor.


  • discopolice  (11.04.12 02:50:39 ~ 02:51:37) 
evet abicim oto radyosunu evde kullanicam ama o cisim her neyse hoparlorun onune ondan da koymak istiyorum. nedir bu sey nerden bulabilirim? 3-4 kat kadin corabi falan gersem olur mu sizce?


  • maresalx  (11.04.12 02:55:09) 
yumurta kapları da bu işi görüyor tam olarak.

folambalaj.com
  • sfunder  (11.04.12 02:58:22 ~ 02:58:53) 
kankalar benim amacim yalitim degil ya sanirim discopolice'in dedigi gibi sarisntiyi kesiyo bu zimbirti. hoparlor ile kestigim yuvarlak kismin arasina koymak icin ince bi sey ariyorum. hicbi sey bulamazsam 5-6 tane kadin corabi gericem oraya


  • maresalx  (11.04.12 03:00:46) 
@discopolice+1, kulaklıktır ufak tefek elektronik eşyadır, bu tür şeyler satan ve genelde bilgisayartcıların yanında yöresinde olan dükkanlara sorun, olmasa bile yönlendirirler.


  • deliberte  (11.04.12 03:08:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.