[]

yalnız ve mutsuz biri

25 yaşındayım ve hala kız arkadaşım yok, uzun bir zamandır depresyondayım, bu bi sorun mudur (yalnız olmak)

yoksa bir insan sevgilisiz de yaşayabilir mi ya da 35 yaşında hala bir kız arkadaşım

olmayacak mı :'(

 
zorlayarak mutsuz ilişkiler yaşayacağına böyle olsun daha iyi. kendini iyice olumsuz bir hale sokup, olmaz zaten deyip önüne gelen fırsatları da tepmemek kaydıyla, hayatı bu konuda oluruna bırakmak daha hayırlı olacaktır senin için.


  • arnold schwarzeneger  (09.09.08 10:45:34) 
soru eki mi'leri ayıranlar ile "yalnız" diyenlerin şansı daha fazlaymış, öyle duydum.


  • kibritsuyu  (09.09.08 10:51:47) 
abi naptın sen adam 25 yaşındayım hala sevgilim yok diyor sen hala imla derdindesin :)


  • bodom  (09.09.08 10:56:34) 
insanlar sevgilisiz yaşar.


  • naithan  (09.09.08 11:05:51) 
kız olsam 25 yaşında hala şu imla hatalarını yapana sevgili olmazdım ben. o açıdan belirtmek istedim. ciddiyim yani cevabımda.


  • kibritsuyu  (09.09.08 11:09:23) 
ya orası öyle de, 25 yaşında hala hiç kız arkadaşın olmasa imlayı falan bu kadar umursamazdın belki.


  • bodom  (09.09.08 11:36:03) 
yaşadıklarımı,hissettiklerimi anlatmak isterken gözden kaçanlardan biride buymuş demek.Zaten hayatı kaçırdım ben “nerede yanlış yaptım” sorusunu cevaplarken.Evet “cevaplarken” çünkü yazıldığı gibi “geniş zamanlı” bir kelimeydi ve o kadar geniş bir zamanımı aldı ki yorgunluğum, dertleşirken “biliyor musun; kırk yaşında bir çift göz var karşımda,silkin ve kendine gel daha çok yolun var” dediğinde arkadaşım, bu sözlerden güç alarak sadece biran genç olduğumun farkına vardım ve sayılı anlardan biriydi. Kibritsuyu eleştirin için teşekkür ederim, gözden kaçırdığım bir şeye önem vereceğim artık


  • edsy  (09.09.08 11:45:19) 
mrtksn :
Aslında en büyük sorunum özgüven eksikliği. Kızlardan hoşlanıyorum platonik aşklarım çok oldu sevmediğim,sosyal ilişkiler kuramadığım bir ortamda büyüdüm

  • edsy  (09.09.08 12:06:46) 
insan yalnız başına yaşayabilir, ancak bu bir eş ile yaşamaktan çok daha zor olur. yalnızca duygusal anlamda değil, düşünsenize mesela, yalnız başınıza yaşayarak 50 yaşına geldiniz ve hastalandınız. size böyle bir durumda bakabilecek bir eşiniz, çocuklarınızın olması lazım. sırf bu yüzden bile herkesin bir eşe ihtiyacı var. :)

ancak kız arkadaşınızın olmamasını dünyanın sonu olarak da görmeyin. daha gençsiniz, sizin yaşınızda bir sürü yalnız insan var.

yalnızlık çekiyorsanız... hayatınızda bir şeyleri değiştirmeye çalışın, biraz daha sosyalleşmeye çalışın, yeni insanlar tanımaya çalışın ne bileyim.

kendinize güvenemiyorsanız... kendinizle barışık olun, tüm iyi ve kötü özelliklerinizle kabullenin kendinizi, herkes gibi sizin de iyi ve kötü yanlarınız var ve kimse tam olarak sizden daha iyi değil.

eğer kimseyi sevemiyor, herkeste bir kusur buluyorsanız... kendinizin de mükemmel olmadığını unutmayın. insanları iyi yönleriyle görmeye çalışın. kimse hayallerinin erkeğini/kızını bulamıyor maalesef.

(merak etmeyin, bir kız arkadaşınız olunca da yepyeni sorunlar ortaya çıkacak. hatta yalnız geçirdiğiniz günleri özleyeceğiniz zamanlar bile olacak. ama ömrün sonuna kadar yalnız yaşamak çok çok zor bir şey)
  • moroff  (09.09.08 12:08:36) 
@kibritsuyu imla hataları yapanların sevgili konusunda şansı daha fazla diyorsan fazla iyimsersin bence :)
edsy aslında bu bir sorun mu değil mi belli değil ki.aşık olup,ya da hoşlanıp mı yalnız kalıyorsun yoksa kimseye duygusal yakınlık hissedemiyor musun?birincisiyse çözümü vardır bir şekilde tabi ama ikincisiyse zaten sorun etmeye gerek yok.

  • aynali  (09.09.08 12:18:26) 
mtksn

maalesef yaklaşık 25 yıldır özgüven eksikliği benimle beraber  AOF okuyorum anca dersler için gittiğim dershanede iletişim içinde olabiliyorum ve mutlu olduğum anlarda aynı ortamda geçmiştir. En önemlisi sevgilim olsun,yalnız kalmayayım diye istemiyorum ben bunu
hayatımda büyük bir eksiklik olarak görüyorum bir kız arkadaşı ve eksikliğini hissediyorum,beni tamamlayacağını düşünüyorum. El ele dolaşalım Kızılay meydanında buluşunca sarılıp öpüşelim filan gibi sık rastlanan örneklere benzeyen bir ilişki değil aradığım

@aynali hoşlanıp yalnız kalıyorum :(
  • edsy  (09.09.08 12:33:04) 
İnsan içine karışın biraz daha, yeni arkadaşlar edinin. Kız arkadaş dediğin günün birinde bacadan düşmüyor içeri.


  • 386 dx  (09.09.08 12:56:46) 
sevgili '386 dx' aksini iddia etmiş ama kişisel tecrübelerimden bir gün pat diye, en olmaz yerde bir sevgiliyle karşılaşacağınızı düşünüyorum. diğer taraftan sevgilisiz yaşamak bir boşluk yaratır evet, lakin bu bir sorundur diyemeyeceğim. eğer o boşluğu dolduracak bir uğraşınız/amacınız varsa kendinizi yalnız hissetmezsiniz.


  • insanimsi  (09.09.08 13:41:19) 
bir de şunu ekleyeyim. kız arkadaş gelir kız arkadaş gider o mevzu değil. öyle fantastik aşk mevzusu da herkese nasip olmaz.
bence derdin bu olmasın. sana özgüven kazandıracak nitelikler kazanmak olsun. sonrasında kız da olur, ortam da.
ve birşeylerle uğraşıp, başarılı olursan böyle kendini dinleyip durarak depresyon denizine dalmazsın.
  • arnold schwarzeneger  (09.09.08 14:00:52) 
Aynı şeyleri psikiyatr da söylüyor evden çık bir şeylerle uğraş hatta işe gir …
Galiba en doğru olan bu ama sanki üzerimde tonla yük var ve hiçbir şey yapamayacağım gibi geliyor bu yüzdende hep bir kısır döngü…Umutsuz vakayım galiba

  • edsy  (09.09.08 14:15:30) 
pskiyatrik yardim al diyecektim ama onu da yapiyorsun anlasilan. e biraz kıçını sık o zaman söyleyecek başka bişi kalmadı.


  • chavezding  (09.09.08 16:59:49) 
Sana sunulan cevaplarin en işe yararını en mantıklısını sunayrum, fevkalade bi' insanımdır, kıymetimi bilirsin insallah-u teala.

Prenzentabl birisi olduğunu varsayarak -ki düşük bir ihtimal:
Bi' bağyan giyim mağazasında satış elemanı olarak işe başla. Karı-kızla olan diyaloğunu arttır.Farklı olur, açılırsın, açarlar.
Prenzentabl biri değilsen de, prezentabl ol.
  • kr4z33  (10.09.08 05:02:19 ~ 05:07:14) 
28 olduk 35 e az kaldı şaka gibi


  • edsy  (14.05.11 05:37:13) 
@edsy iki yıl daha olmuş bu son entryi yazalı 30'a ayak basmışındır durum şu an nedir edsy?


  • fransızkalanadam  (24.05.13 11:11:36) 
@fransızkalanadam simdi bir sevgilim var ve hayatımdan memnunum ozguvenim cok daha yuksek yani heryonden artidayim


  • edsy  (13.11.13 15:58:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.