[]

kedimin boncuk gibi gözleri

minicik de kafası var. paytak paytak yürüyo ya of :)

ama sevdirmiyo kendini ya napmalıyım :/


 
yeni mi geldi size? alşmamıştır belki daha?
bir de karakteri öyle olanlar var, sittin sene sevdirtmez.

  • sanal hayvan  (10.04.12 23:46:58) 
2 senedir var galiba karakteri öyle :'((((


  • isimsiz uye  (10.04.12 23:47:56) 
aç bırak bak nası sevdiriyor. sevdirmeden yemek verme. pavlovun iti


  • neysene  (10.04.12 23:49:27) 
2 yılda sevdirmeyen kedi nasıl olur ya hu, dokundurmuyor mu bile? hemen tıslayıp ısırıyor mu ne yapıyor?
resmen kendi kendimle çeliştim ama hep sokak kedilerinde sevdirmeyenleri ürkekleri falan gördüm.
bir de cigerdelen'in aldığı kedi vardı burada soruyordu, baktım sürekli sokağa bakıyor hep kaçıyor benden sevdirtmiyor sonunda saldım hayvanı resmen istemiyordu beni, falan demişti.
  • sanal hayvan  (10.04.12 23:58:38 ~ 11.04.12 00:02:04) 
sevdirmiyor demekle anlayamıyoruz. korkuyor mu istemiyor mu huyu mu öyle bilemiyoruz, cevap veremiyoruz :) üzerine gitmemek, kendi halinde sevdirmesini beklemek iyi bir seçenek.


  • kediebesi  (11.04.12 00:08:26) 
aslında tam olarak sevdirmiyor değil. 15 saniyeden sonra kucağımda durmuyor mesela. hemen atlıyor zorlarsam tırmalıyor. ama kardeşimin üstünde 2 dakikadan fazla duruyor. hoş gerçi bi kardeşime sevdiriyor kendini ama neden o özel kişi ben degilim :|


  • isimsiz uye  (11.04.12 00:12:27) 
çok zorluyor olabilirsin. kediyi nasıl seveceğini bilmen lazım. biraz da yapısal. kucakta durmayı sevmez ama oyuncudur mesela, güzel gıdıklamaca oynayabilir vs. nasıl sevilmekten hoşlandığını bulman lazım. kedi bu.


  • kediebesi  (11.04.12 00:19:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.