[]

bi cihazın adını sorucam

kalem gibi bir şey böyle, ucundan ateş çıkıyor nesneleri eritmekte kullanılıyor. mesela camdan uğurböceği yapan amcalar kullanıyor falan. ya bir şey eritmem lazım ama çakmağı uzun süre yakınca eriyor, mum da aynı şekilde eriyor bütün parafini dökülüyor. bana dökülmeyen bir sey lazım.
evet nedir bu aletin adı?



 
(bkz: blow torch) ?


  • inheritance  (10.04.12 10:04:01) 
cihazını adını bilmiyorum da onu bulamazsan şunu yapabilirsin, silikon tabancasının silikonlu kısmını çıkartıp eriteceğin şeyi tabancaya takıp erimesini bekleyebilirsin. silikon tabancasını dikiş-nakış elemanları satan yerlerde ve bazı nalburlarda bulabilirsin.


  • african rain  (10.04.12 10:06:29) 
tam olarak şuymuş evet image.ec21.com
evde kullanabilir miyim ki acaba basıma bi is gelmesin :P kaç paradır ki bu?

@african, o olmaz ama ateşin temas etmesi gerekiyor eritebilmem için.
  • neira  (10.04.12 10:09:36) 
şalümo diyolar sanırım ona
bu linktekiyle cam eritemezsin sanıyorum.

  • kediebesi  (10.04.12 10:11:44 ~ 10:12:27) 
pürmüz tabancaymış adı ve 30 ile 400 tl arası değişiyormuş.


  • neira  (10.04.12 10:12:24) 
pürmüz evet. aslen marangoz aletidir. eskiden kapı ve pencereler ahşap idi ve içindeki budakları yakmak için kullanılırdı. sonradan deen verme amacı ile kulllanılmaya başladı.


  • ground  (10.04.12 11:50:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.