[]

bana yalanlar söylese yetinecektim ama bana yalan söyledi

herkese selam.

özdemir asaf'ın bu sözünden ne anlıyorsunuz? bende kesin bir sorun var o ayrı da yine de size düşündürdüklerini de bilmek isterim.


 
söylediği yalanlar yalan değil gerçektir. yalanlar söyleyeceğini sanmış ama yalan söylemiş yalan söyleyeceği hakkında. yalan diye kötü bir şeyden bahsetmiştir kadın , ama bu gerçekmiş.

:))
  • cirkingariban  (09.04.12 23:28:53) 
bana tek bi yalan söyledi mesela 'seni seviyorum' gerisi gelmedi, başka yalanlarla desteklemediği için inandıramadı, acı çektirdi vs gibi şeyler


  • ne istedigini bilmeden aglayan cocuk  (09.04.12 23:29:12) 
neden hala ikna olamıyorum,anlam veremiyorum bilmiyorum. kendimi kınıyorum ve laflar hazırladım. :(


  • slalom  (09.04.12 23:34:57) 
bu adam yalanlarla bozmuş kafayı öncelikle. bkz. lavinia (bkz vermeyi bilmiyorum çaktırmayın)

benim anladığım bu yalanlar istemiş hani basit küçük yalanlar, ama kadın bir tane sağlam yalan söylemiş. hayat memat meselesi gibi bir konuda diyelim. yine de şiirin tamamını okumak lazım bence anlamak için.
  • Demet  (09.04.12 23:46:10) 
@demet tesekkur ederim. tam da inanmak istediğim buydu.


  • slalom  (09.04.12 23:48:35) 
sürekli yalanlar söyleyen bir kişi olsaydı eğer sorun değildi. ama gerçekleri söyleyen bir kişiydi ve buna rağman bana 1 yalan söyledi. beni de bu yıktı.

demeye getiriyor.
  • sinematematikci  (09.04.12 23:49:07) 
hayatında olup yalanlar söylese bile hayatında olmasıyla yetinecekti ama sadece bir yalan söyleyip gitti yani "sen benden daha iyisini hakediyrosun" vs gibi tek yalan öyleyken böyle işte


  • lunedor  (09.04.12 23:50:41) 
ilk anladığın her zaman en doğrusudur :) şiir öyle üzerine düşünülecek, mantıkla açıklanacak bir şey değil.


  • Demet  (10.04.12 00:03:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.