[]

New York' ta kalınacak yer?

Merhabalar;

Eşimle sonbaharda 10 günlüğüne New York' a gidiyoruz ve kalınacak yer arayışına başladık. Kalacak yere bütçem yaklaşık 1500$ civarı, bundan dolayı tavsiye ihtiyacımız var.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

 
booking.com
expedia.com

o da olmazsa craiglist.org

central park a yakin bi yerler lursa tadindan yenmez hatta ama bu fiyata otel zor o taraflarda. Ben eskiden uptown da marrakech diye bi otelde kaldiydim $100 civari idi geceligi ve temiz bi oteldi, metro duragi da hemen yanindaydi.
  • thefin  (09.04.12 21:58:47 ~ 22:01:55) 
www.hotwire.com üzerinden bütçene göre bi otel bulabilirsin.Manhattan'da kaldığın sürece sıkıntı olmaz sanırım.


  • eledhwen morwen  (10.04.12 00:10:31) 
merhaba. yalnız gidiyor olsaydınız couchsurfing önerirdim. zaten bi sürü de sözlükçü vardır, couchsurfing'den önce onlara gidiebilirdi :) ama oteller falan çok pahalıdır. günlük 100-150$ gibi bir ücrete çok nezih semtlerde kalabileceğinizi zannetmiyorum.

kısa dönem kiralık evler düşünür müydünüz ki?
gonyc.about.com

yine buradakiler haricinde: roomorama.com buradan arama yapılabilir.

yine başka bir öneri olarak, craigslist'in oda paylaşımları. tabii oradaki insanlar ev arkadaşı arıyordur genel olarak ama gidip durumunuzu anlatıp 1 aylık kirasının yarısını karşılarsanız, 10 gün için sizi sorun edeceğini sanmıyorum insanların.

siz yine de tabii google'a "nyc short term rentals" gibi şeyler yazmaktan çekinmeyin. bu arada aklınızda bulunsun, otel olsun, apart olsun, birinin kiralanmış evi olsun, sakın ödemeyi online yapmayın. nakit para hem pazarlık payı hem de güzel bir indirim demek.

şimdiden iyi eğlenceler. nyc en sevdiğim şehirlerden biridir.
  • ahmetanonim  (10.04.12 13:05:31) 
hmm bu arada

www.airbnb.com
www.istopover.com
www.housetrip.com

bunlara da bi bakılabilir.
  • ahmetanonim  (11.04.12 01:49:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.