[]

ttnet hız problemi hakkında bambaşka bi sorum var

50 gb kotayı aşmadığım halde internet hızım sürünüyor. aradım müşteri hizmetlerini. arıza kaydı aldılar bilgisayar ve modem açık kalsın ki kontrol edebilelim dediler.

şimdi ben evden çıkacağım, torrenti açsam yavaş da olsa indirme yapsam sıkıntı olur mu? uzaktan hız testi mesti yapıyorlarsa hani yanlış sonuç çıkar diye soruyorum.


 
hiçbirşey olmaz.
onların yapacağı kontroller santralden apartman girişine kadar
ondan sonrasına karışmıyorlar
santral ile bina girişiniz arasında bir problem bulamadık, arıza kaydınızı kapatıyoruz diyorlar en fazla
apartman içi kablolarınızdan veya modeminizden kaynaklanıyor problem diyerek geçiştiriyorlar.
  • sli  (09.04.12 13:53:54) 
şimdi olay şu aga,bunlar kabloları değiştiriyorlar şehirlerde.fiberoptik teknolojisine geçiyorlar ama net kabloları ya da senin kablolar eski bakır olduğu için bu sorun teşkil ediyor ve senin hızın düşüyor.aynı sorun bende de var.adamlar 3-4 kez geldi ana hat değişmesi lazım onu da telekom para bulunca yapıyor dediler.o yuzden eski bakır kabloyla fiber hızına ulaşman zor yani.


  • anti silence  (09.04.12 14:10:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.