[]

İçimdeki Marantz anfi aşkı bambaşka...

Klasik bir Marantz anfi (özellikle 2250, 2250b, 2270 ve 2275 modellerinden birini) edinmek istiyorum. Sahibinden'de, gittigidiyor'da filan biraz bakındım ama hem biraz fahiş fiyatlar istiyorlar gibi geldi, hem de deneme imkanı yok. İstanbul'da klasik anfiler satan güvenilir bir dükkan biliyor musunuz?
Pek sanmıyorum ama elinizde varsa ona da hayır demem :)



 
sen marantz al. sana şiddet uygular çalarım amfini (anfi değil bi kerem o amfidir doğrusu). tüm arkadaşlığımız buraya kadarmış derim.

mekan olarakta acıbademde sesi elektronik var. ses ekipmanları konusunda uzman bir abimizin yeri. ona devamlı gelip gidiyor böyle eşyalar. adres olarak tarif etmeye kalksam asil color'un altında diyebilirim.
  • darknum  (08.09.08 16:23:57) 
kadıköy'de klasik müzik sistemleri satan çoğu yer kapandı. halen aktif olan teknik saat diye bir yer var, epey eskiden beri bu işleri yapıyorlar. hem ikinci el hem de sıfır müzik sistemleri satarlar. güvenilirdir, yalnız fiyatları yüksek oluyordu genelde. teknik saat civarında başka bir iki dükkan daha vardı.
tekniksaat.com


bir de beşiktaş'ta ıhlamurdere caddesinde beşiktaş hamamının ordan giren sokakta (ya da ondan bir sonraki sokakta olabilir) vardı bir klasikçi, ama halen açık mıdır bilmiyorum.
  • vulpius  (08.09.08 18:49:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.