[]

Karışık bir durum - İlginç bir soru

Bir organizasyona katılacağım Hollanda'da. Organizasyonla ilgili hatıra t-shirt yaptıracak ordaki kuruluş. Herkesin bulunduğu Facebook grubunda t-shirt bedenleri sormuşlar. Lanet olsun ki bir kişi bile xl dememiş ki benim demem gerekiyor :) Bunu yaparken sadece o kutucuğu işaretleyip geçsem ezik kalırım gibi ama yanına bir şaka yapıştırayım diyorum özgüven gösterisi yapmak amaçlı(çirkin planlar evet).
Aklıma iki şey geldi.

1- Watch out , we got an XL over here !
2- Everything's bigger in Texas :)
3- Everything's bigger in Turkey :)

Aynen kopyala yapıştır yapıcam bunlardan birini. Ama 3.nün önünde bir engel var ki o da şu , başka bir türk arkadaş (erkek) bunu yazacağım yerin iki üstüne "1.70 boyum var 60 kiloyum ufacığım s de olur ama m olsun garanti olsun" gibi bir şey yazmış. O yüzden 3.ye sıcak bakamıyorum ama ilk ikisi arasında kararsızım. Her türlü öneriye açığım.

Not : Dalga geçenin çocuğu dombili olsun.
Not 2 : "Bunlara mı takılıyorsun ?" diyenlere de bunun eğlence amaçlı bir öğrenci organizasyonu olduğunu belirteyim peşinen.

 
ben olsam 1. seceneği yazardım. amerikalı olsan 2 uyardı ama , genede senin bilecegin bisey. 1 yada 2 yazı tura at , 2 gelirse bidaha at taa ki 1 gelene kadar :D


  • kennym  (08.04.12 20:50:49) 
bigger is better yaz. :D

erasmus tişörtü mü :D
  • cecilia  (08.04.12 20:52:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.