[]

hesap cüzdanımı kaybettim

içinde bir miktar para olan vadeli hesabıma ait banka hesap cüzdanımı kaybettim. bunu bulan kişiler,benim haberim olmadan bir işlem yapabilirler mi?
paralarım,tüm bilgilerim elllerine geçirilebilir diye endişelenmeli miyim?
ne yapmalıyım? yeni bir hesap cüzdanı oluşturup aynı şekilde para yatırmaya devam etmem tehlikeli olur mu?

moderatörlere not: biz süre üstlerde alırsa sevinirim. durum ciddi olabilir.

 
1 Kimliğinle bankaya gidip tüm paranı çek.
2 İnternet şubesinden paranı başka bir hesaba aktar.

  • hicunutmam  (08.04.12 19:16:14) 
sadece hesap cüzdanıyla paranı çekemezler bankadan, hesap cüzdanıyla beraber kimlik ister banka, öyle panik yapma hemen, yani bişey olmaz.


  • rodeocu  (08.04.12 19:24:50) 
kimliksiz paramı çekebilirler mi?


  • zizou  (08.04.12 19:26:34) 
hesap cüzdanı mı kaldı abi zaten neden kullanıyordun ki? @hicunutmam ' ın dediklerini uygula yarın sabah erkenden. en azından seninle uğraşacak kişilerden önce davranmış olursun. 9 da bankada ol. kimliksiz çekemezler zaten. kimliğin de gitmediyse korkma.


  • irrasyonel kedi  (08.04.12 19:27:02 ~ 19:28:13) 
yok sadece hesap cüzdanı kayıp.


  • zizou  (08.04.12 19:29:22) 
@rodeocu
eminsin değil mi ya? eminim dersen gerçekten rahatlayacağım. kimliğim her şeyim yanımda sadece kayıp olan hesap cüzdanı.

@irrasyonel kedi
hem gidip tüm paranı çek, başka hesaba yatır diyorsun hem de kimliğin kayıp değilse problem olmaz diyorsun. kafam karıştı
  • zizou  (08.04.12 19:32:13) 
eminim, kimliksiz vermezler kimseye para veremezler o hesaptan, eğer öyle olsaydı işler çook karışırdı, her hesap cüzdanı bulan soluğu bankada alırdı. sen git bankaya hesap cüzdanımı kaybettim de yenisini verirler. ayrıca hesap cüzdanı kullanan bi sen kalmışsındır sanırım bir de annem :)


  • rodeocu  (08.04.12 19:44:38) 
o parayı veren bankacının götünden kan alırlar. kimlik ve imza asıl gerekli olan, hesap cüzdanı sadece hesap numaranı gösteren boktan bir belge.


  • mr fusion  (08.04.12 19:49:25) 
bir senin annen bir de benimki kullanıyor sanırım. elinde bir şey olsun istiyor illaki.

çok rahatlattınız arkadaşlar, teşekkür ediyorum hepinize.
bu gece rahatça uyuyabilirim. yarın ilk iş bankaya gidip işleri yoluna koymak.
tekrar sağolun.
  • zizou  (08.04.12 19:55:13) 
valla başkasının hesap cüzdanını işletirken hiç sıkıntı çıkartmıyorlar. hemen işliyorlar. sizin oradaki isimleriniz ile sahte bir kimlik basıp parayı iç ederlerse uğraşır durursunuz. siz hesabınızı değiştiriniz.


  • ykyt  (08.04.12 19:57:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.