[]

en son neye bayağı bir güldünüz?

biz birisinin telefonda "alo" deme şekline gülmüştük mesela, o gün herkes telefonu o şekilde açmıştı. evet sıra sizde:




 
  • zgrydn  (08.04.12 18:07:09) 
facebook'ta birisi siyasi içerikli bir fotoğraf paylaşmış. altında arkadaşlar arasında tartışma başlamış dindar-dinsiz ekseni etrafında.
ortalara doğru konuya doğrudan giriş yapan birisinin yorumu gerçekten güldürdü, aynen kopyalıyorum:

"hadi bir besmele cekelimde şeytan dagilsin kardeşlerim. bismillahirrahmennihrahim."

doğallığa mı güleyim, duruma mı güleyim bilemedim ama. sadece güldüm.
  • msc f1  (08.04.12 18:32:27) 
elini kaldır anne masayı sileceğim dedim. annem masada duran sol elini sağ eliyle tuttu kaldırdı.
ben krize girdim anne sol eline aynı görevi yaptırmaya kıyamadın mı diye
annem önce bozuldu,
sonra dalgındım dedi,
sonra sen benim yaşıma gel seni de görürüm dedi,
sonra haklısın ben niye öyle yaptım dedi :D ben bu ikna olma şekline daha çok güldüm.
çenem ağrımıştı o derece.
  • cecilia  (08.04.12 18:39:56) 
esmeralda'yı yeni keşfettim--türkçe dublajlı olanını.
dinleyip dinleyip gülüyorum.

  • cedilla  (08.04.12 19:05:21) 
Geçen gün rakı masasında otururken penis boyu-ayakkabı numarası geyiği döndü epey bir süre. Herkes bi' şeyler söyledi. En son ben ayakkabımı çıkarıp 46 numara olduğunu herkese gösterince 41 numara ayakkabı giyen bir arkadaş dirsekten sonrasını göstererek : "tamam beyler anladık hepinizde bu kadar ... var" dedi. Epey bir güldük ki daha da gülerim ben buna gideri var :)


  • waboose  (08.04.12 19:07:18) 
ofisteyiz geçen gün. patron "ben çıkıyorum" dedi. dört-beş kişi falanız etrafında. bizim 30 yaşlarında bir abla var. "beni de bıraksanıza" dedi. patron da "olmaz sanayiye gidiyorum işim var ters kalır" dedi. ben de gereksiz ve fevri bir çıkışla ortaya atladım: "olsun abla sen de git kaportayı düzelttirirsin." üç saniyelik ölüm sessizliğinden sonra dakikalarca yarıldık. baya bir utandım gerçi seviyesizliğimden ama pişman mıyım, yoooo..


  • mr rosebud  (08.04.12 19:29:51) 
www.youtube.com

0:55 ten sonrası
  • rony  (08.04.12 20:04:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.