eski sevgiliyi unutalı aylar olmuşken, artık akla bile çok çok az gelirken, birden çatkapı görüşmek istemesi neye delalettir. işin kötü yanı bende mal gibi onu düşünmeye başladım. aklıma geliyor ikidebir.
eski sevgiliyi unutalı aylar olmuşken, artık akla bile çok çok az gelirken, birden çatkapı görüşmek istemesi neye delalettir. işin kötü yanı bende mal gibi onu düşünmeye başladım. aklıma geliyor ikidebir.
0
senden sonra ki sevgilisinden ayrılmıştır, senin kıymetini anlamıştır ya da özlemiştir bilemedim şimdi. terkeden oysa yüz verme
0
kaynaklari etkin kullanamayan iktisatci
(
08.04.12)
kendisi yakinda eski eski sevgiliniz olacak. Yani yeni sevgiliniz. Kenan dogulu - aklim karisti sarkisi gibi olmussunuz.
0
Kesinlikle boş kalmıstır.Agzına sıcın dönüyomuş gibi yapıp dönmeyin.
0
efendilik dizboyu
(
08.04.12)
daha önce yaşadığınız güzel şeyler özleyip geliyor, büyük olasılıkla bir süre sonra aranızda daha önce yaşanan sıkıntılar tekrarlanınca "işte bu yüzden gitmiştim" diyerek tekrar seni bunalıma sokacak. hazır unutmuşken hiç yüz verme.
0
çok az detay vermişken, hepiniz nokta tespitler yapmışsınız. tebrik ederim herkesi. işte bunalımdan, buhrandan zor çıkabildim. tekrar o girdabın içine çekebilir beni. yapar da.
0
girdaba karşı koyamazsın..bırak kendinii..
0
taviz yok abi, eski sevgili eski olduysa bir sebebi vardır zaten. istediğin kadar uğraş tekrar birlikte olsan da yine eski olacak. boşuna kendini strese bunalıma sokmana gerek yok. hiç yüz verme.
0
herşey tekerrür edecek. taviz verme
0