[]

ne okusak

beyler, evdeyim bu aralar bi sürü kitap var elimde ne okusam bilemedim.
hepsi bilinen kitaplar mutlaka okuyan çoktur.

Vadideki Zambak- Balzac
Aklından Bir Sayı Tut- John Verdon
Sofi'nin Dünyası- Jostein Gaarder
Yeşil- Ted Dekker
Siyah- Ted Dekker
Olasılıksız- Adam Fawer
Savaş ve Barış- Tolstoy
Kumarbaz,
Suç ve Ceza- Dostoyevski
Da Vinci'nin şifresi- Dan Brown

 
bi klasiklerden, bi hafif kitaplardan gidin. ne bileyim, savaş ve barış'a başlayın, o bitince olasılıksız'a geçin, vadideki zambak'tan sonra da vinci'yi okuyun vs... sadece birini okuyacaksanız tolstoy okuyun =)


  • kobuzchu kiz  (06.04.12 18:02:25) 
Çok güzel seçenekler bunlar. Sofi'nin Dünyası'la başlamak gerekir derim ben.


  • styx  (06.04.12 18:03:18) 
dostoyevski
tolstoy
balzac

önce iliklerinize kadar bi edebiyat hissettikten sonra. olasılıksıza geçersiniz.
  • irrasyonel kedi  (06.04.12 19:10:55) 
suç ve cezayı oku ancak mahalledeki yaşlı kadınlardan uzak dur:))


  • boran79  (06.04.12 19:45:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.