[]

sosyal ankara

ankara ya yeni taşındım, burda çok fazla arkadaşım yok olanlar da öyle teklifsiz ha deyince gelebilecek kimseler değil.

evde film izlemek, kitap okumak, yürüyüş yapmak gibi yalnız başına yapılacak aktivitelerle ilgili sıkıntım yok ama malum mevsim bahar. tek başına dışarıda ne yapılır, nerelere gidilir onu da bilmiyorum.

sorum şu bu memlekette nasıl sosyalleşilir? olmadı tek başına gidip içilebilecek bi yer var mıdır, abuk karşılanır mı? ya da alternatif aktiviteler nelerdir?

 
Korkmayın şu Ankara'dan yahu. Kitap okumayı seviyorsanız imge'nin arkasındaki kafeye gidebilirsin, sakal var, tunalı civarında gidebilirsin, hatta behzat ç ekibiyle bile karşılaşabilirsin. leman ve karşısında uykusuz var, tikiler takılır ama güzeldir. mülkiyeliler birliği, şehrin ortasındadır, bahçesine otur, istersen 3 70lik bitir, efendi efendi içtiğin sürece kimse bişey demez.
alternatif de çok aslında. bisiklet klüpleri var, dağcılık, ıvır zıvır, h.sonları gezi klüpleri derken vakit geçiyor işte.

  • bitter cikolata  (06.04.12 14:43:28) 
ankarada 6 ay kalmak gibi bir aptallık yaptım. allah benı kurtardı senıde kurtarır inşalh. O uyuşturucu bagımlısı gibi alışveriş merkezı bagımlısı halkiyla allah sana sabir versin. Ankarada bir bok yok boşuna kendini kandırma şuraya giderim bunu yaparım diye.

burda ankaranın guzellıklerınden bahsedicek insanlarıda emin ol çemişgezek'e koysalar paris diye anlatmakla bitiremezler.

Orası başkent olmasydı Çankırı-Çorum-Yozgat bile New York kalırdı Ankaranın yanında o köyden bozma şehir için allah sabır versin.
  • paudi  (06.04.12 15:20:32) 
@bitter cikolata
bu klüpleri nerelerden buluyoruz?
bi de kadın - erkek olması fark eder mi bu aktivitelere katılırken? yani tek başına sakala gidip içsen arıza çıkar mı? garipsenir mi kız başına diye?
  • bepanthen  (06.04.12 15:45:58) 
@paudi daha iyi bir alternatif bulana kadar bi süre burda kalmak zorundayım. zevk almaya bakıyorum maalesef.


  • bepanthen  (06.04.12 15:46:43) 
sabah iş, akşam evden öte aktivite yok. millet avm'de gezmeyi, sakarya'da tunalı'da dolaşmayı sosyalleşme sayıyo, adım atacak yer yok özellikle hafta sonları ve akşamları avmlerde. sakarya'da bahçesine oturmak istediğiniz mekan damsız girilmez abi diye çıkışıyo. lan gündüz vakti sokağın bahçesinde neyin damı mal 2 bira içip kalkıcam. hafta sonu şöyle kırlara bayırlara açılayım desen en az 200 km yol yapacaksın. bırakın allah aşkına ya savunmayın hala şu kıytırık başkenti*

siz @bitter çikolata'nın tavsiyelerini dinleyin, benim iyice içim karadı bu şehirden, sizin de hevesinizi kırmayayım.

*ankara'lıyım
  • hasnicktir  (06.04.12 16:04:07 ~ 16:10:39) 
avm'lerden hiiiç hazzetmiyorum zaten en büyük problem de bu sanırım. yoksa git saatlerce gez dolaş vitrinlere bak ama pek sosyal olmuyor bu da. yoksa web üzerinden de vitrin bakılıyor.


  • bepanthen  (06.04.12 16:16:32) 
ankara'da kız başıma hiç garip karşılanmadım. iyi anlaşacağını hissedersen yan masaya laf atıp muhabbete bile oturabilirsin. bu kadar korkutan nedir anlamıyorum, kimse kimseyi yemiyor bu şehirde. burda avm-severler çok evet ama sokakta da bir dolu insan var. mevcut arkadaş çevreni kullanıp başka çevrelerle tanışıp takılmana bak.
ayrıca mesela tempo tur günübirlik yürüyüşler düzenliyor. onlara falan katılabilirsin yürüyüş seviyorsun madem.

  • edaydin  (06.04.12 16:31:17) 
couchsurfing ankara toplantılarına katılabilirsiniz.


  • absel  (06.04.12 21:49:45) 
tek başına gitme, beni de al.


  • karpuzpeynirekmeksu  (06.04.12 21:53:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.