[]

Buzdolabı modifiyesi?

slm nbr?

amerikan mutfak denen yapıda bir salonum var, geceleri flim izlerken,çalışırken felan buzdolabının sesi beni çok rahatsız ediyor.

Buzdolabının bir sorunu yok, ben sese çok duyarlıyım, şöyle birşey mümkün müdür?

Buzdolabının ses çıkaran mekanik aksamını,duvarın arkasındaki balkona koysak,içeride sadece pasif sessiz kısım kalsa,yani motorunu 50cm uzağa alsak?

 
performansını etkilermi acaba borularının uzaması


  • mmt  (06.04.12 09:42:56) 
arka kısmı duvara bitişik veya çok yakınsa ondan da oluyor olabilir. biraz öne al önce sorun çözülür belki?


  • in vino veritas  (06.04.12 09:56:08) 
buzdolabinin sesi genelde kompresör kaynakli olur oda genelde dolabın ayağındaki dengesizlikten meydana gelir buz dolabının ayaklarında cıvatali ayarlar var onlarla oynayarak dengeye almayı deneyebilirsin....


  • mehmet lutfi  (06.04.12 10:38:29) 
@mehmet lutfi doğru söylemiş
o kadar modifiye ile uğraşmak yerine istersen söküp kompresörün bağlı olduğu yerlere lastik contalarda konulabilir. dışarı çıkartmayla uğraşmak abes olur.
illa çıkartacaksan uzattığın boruların yalıtımını iyi yaparsan sorun olmaz ama gerçekten gereksiz bir iş olur
  • kisa  (06.04.12 21:41:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.