[]

Ucuz laptop alacak kadar zenginim

Annemin kullandığı desktop bilgisayardan kurtulup ona bir tane laptop almak istiyorum. Bilgisayarla sadece bir iki internete giriyor ve grafik yükü olmayan puzzle cinsi oyunlar oynuyor. Yani tek çekirdek amd işlemcili, on board ekran kartlı herhangi bir laptop kabulüm, 400-500$ arasında bir şey(+kdv) arıyorum. Belki böyle bir şey almış memnun kalmış birileri vardır, şunu al gitsin memnunum der, ha? Olmaz mı?




 
pcdepo.com a bir bakın.


  • geldiler  (07.09.08 02:54:48) 
arkadaşlardan sağdan soldan
hata gittigidiyordan ikinci el baksan o fiyata temiz bir tane düştüğü taktirde daha iyi bir makina alınmaz mı

  • demlikposet  (07.09.08 10:41:52) 
kesinlikle asus eee pc 1000h tavsiye ediyorum sana. babama da almayı düşünüyoruz hatta lady laura'ya da alacaz. öyle güzel bir alet. 8 saatte kadar da pil ömrü olması çılgın bişiy. kadıköyde exa'da taksitli fiyatı 735 ytl. bi ara git dolaş eline al bak. ergonomik olarak rahat edeceksen al derim.


  • darknum  (07.09.08 12:44:30) 
ben de eee almak istiyorum ama annem "öyle ufak ekranı olmasın düzgün bir bilgisayar al" diyor. yapacak bişey yok. : )

ikinci el düşünmüyorum, teşekkürler.
  • kurukafa  (07.09.08 18:45:29) 
aradığın özelliklerde 400-500$ değil ytl 2. el ama sıfır kadar sağlam ürünler bulabilirsin ha para okadarda sorun değil dersen çok model var, ben lenovo v200 kullanıyorum sürekli yanımda taşıdığım için ama batarya az olması sinirimi bozuyor, acer'ın modelleri ucuzdur genelde.


  • exdp  (07.09.08 20:37:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.