[]

KPSS Çalışma Programı

Selam duyurunun çalışkan öğrencileri

şimdi bu illet sınava 3 ay kadar zaman kaldı.ben bugüne kadar öyle böyle çalıştım bu sınava ama ayın başından itibaren sistemli bir şekilde gidiyorum.kpss-a dan sınava girmeyi düşünüyorum.türkçem iyidir.matematikten azda olsa altyapım var.coğrafya ve tarih sözel öğrencisi olduğum için uzak olmadığım alanlar.ama geçen sene çok önemsemediğim için doğru yanlış sayısı eşit gelmişti nerdeyse.ben özellikle ilk aylar coğrafya ve tarihe ağırlık verip son iki ayda da matematik ve bir iki alan dersine yüklenmeyi düşünüyorum.sizin bu kalan süreçteki programınız nasıl ya da yukardaki donelere bakarak nasıl bir reçete verebilirsiniz? bu cevaplar sadece bana değil çalışma evresinde olan her arkadaşa yardımcı olacaktır bence.


 
şimdiye kadar çok fazla yüklenmedim bende dün oturdum bi plan yaptım matematikten full çekerim. mühendislik bitirdim çok basit geliyor bana. türkçede çalışmayı düşünmüyorum. son 1 ay kala denemeler çözerek eksik olduğum konularda ilerleyeceğim. ama gelin görünki bende de tarih coğrafya ve anayasa 0. tarihi nerdeyse yarıladım sayılır. konu çalışıp soru bankasından o konunun bütün testlerini bitirerek ilerliyorum. 1 aya kadar tarihin tamamı bitmiş olacak. hiç tarih yapamadığım göz önüne alınırsa çözdüğüm testlerde de nerdeyse 15 20 net arası çıkarabiliyorum. benim için çok büyük başarı. coğrafyayıda 20 günde falan bitirmeyi düşünüyorum. tarih kadar yabancı değilim. konu da çok fazla değil. anayasa için henüz bende bilmiyorum ama en fazla 20 günde ona ayırırım. ama kalan son 1 ayda deli gibi test çözmek gerek. bu iş konu anlatımıyla falan olcak bi iş değil. bütün soru tiplerini bilmek gerek. ben bu şekilde bi plan yaptım. umarım sizede biraz olsun faydası olur.


  • traxes  (06.04.12 01:41:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.