[]

Kuyruk Sokumu

Selamlar sevgili oturan boğalar,

Şimdi benim aslında rahat olması gereken bir adet sandalyem var. Ben bunun üzerinde baya uzun saatler oturuyorum, yetmiyor okulda da bütün gün oturuyorum. Otur allah otur. Şimdi bu kuyruk sokumu nahiyesi son iki gündür ağrımaya başladı, kıl dönmesi de hep deli korktuğum bişeydir. Hep de rahatsız oluyorum otururken, dedim herhalde bu aralar üstüne çok oturdum ondan acıdı belki. Kıl dönmesi değildir di mi:/ Nedir bu, biraz rahata kavuştursam, kuş tüyü yastıklar üzerine oturtsam popoyu geçer mi ağrısı? Yoksa kıl dönmesi midir, böyle zamanla olan önce inceden ağrıyarak başlayan bir şey mi? Napayım ben bu sokuma?


 
can simidi gibi şişme yastıklar oluyor onlardan alıp evde ona oturun kuyruk sokumu kısmı boşluğa geliyor o zaman rahatlarsınız.


  • fuzuli  (06.04.12 00:34:33) 
ilk belirtisi kıl dönmesi olabilir ama çok oturduğun zaman dilimi epey fazla olmalı ne bileyim iş icabı sürekli oturursun 4 5 yıl anca çıkar sen dik oturmayıp yayılarak oturduysan olabilir kuyruk sokumu nahiyesine yük fazla binerse olur o ağrı biraz bekle ayrıca hafif bir şişlik olması lazım kıl dönmesinde


  • gündüz m  (06.04.12 00:41:58) 
hacım ben 2 gün önce doktordan geliyorum. tam kuyruk sokumunun orada bir sivilciye benzer bir şey vardı ve kesinlikle ağrı yapmıyordu. Fakat bu sivilce tarzı şey patlıyıp kanıyor kuruduktan bir kaç gün sonra tekrar patlıyor bu böyle kısır döngü şeklinde gidiiii. Neyse hayırdır bu neyin nesi diye doktora gittim. Doktara gitmeden önce götümü bütün sülaleye göstermiştim neyin nesidir diye fakat kimsenin anlamadığını doktor 10 saniyede anladı. "Nur topu gibi bir kıldönmen var" dedi. Bunu neden anlattım vallahi bende bilemiyorum. Fakat mesele aslında şu. Bu kıl dönmesi ağrı yapan bir şey değildir. Ve kıl dönmesinin şuanda sende var olup olmadığını kesinlikle anlayamazsın. Neden? Çünkü kıl dönmesi hiç bir şekilde bir şişkinlik bir ağrı vermez taki... kıl kuyruk sokumundan patlayıncaya kadar. İşte benim oradaki sivilce dediğim şey kılın patlaması ile oluşmuş bir şey. Yani kıl aylar önce götümde dolanmış ve son olarak kuyruk sokumunun ordan çıkmış. Anlayacağın senin şuanda popocuğunda kıllar dönüyor olabilir korkutmayım ama bir anevel doktora git. Ağrı oluyor ağrı olmuyor ile kıl dönmesinin alakası yok zira kıl dönmesi ağrı yapmaz.


  • komutanlogar  (06.04.12 00:46:09) 
Sanırım hep kaykılarak oturup ağırlığımın tam oraya denk gelmesinden dolayı oldu. Çünkü normal otururken rahat edemediğimden hep ayağımı uzatıp yarı yatar pozisyonda oturuyorum. Bir süre çok üzerine oturmayayım bakalım, umarım kıl dönmesi değildir:)


  • dwyn  (06.04.12 00:53:18) 
hocam aynı problemi ben de yaşadım,
kuyruk sokumumdaki ağrı sonucu gittiğim doktor hiçbirşeyim olmadığını, dik oturmam gerektiğini söyledi.
ben de normalde kaykılarak oturan bir insanım, dikkat ettim bir süre birşey kalmadı.
ara sıra o şekilde oturursam yine yapıyor ağrı.

bir de doktor şunu söyledi, kıl dönmesi olayının poponun şekliyle de alakası varmış.
mesela bana sende olması imkansız gibi bişey dedi.
  • sli  (06.04.12 10:25:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.