[]

sunexpress hasarlı bavul sorunu

200 liralık bavulun 4 uçuşta haşatı çıktı. piyango sunexpress'e vurdu :P

elimde hasar raporu falan var, ve üreticisinden almış olduğum onarılamaz raporu. yarın belgeleri göndericem(orjinallerini). masrafı karşılamada diretir mi sunexpress? benzer tecrübesi olan var mı?

birde belgeleri gönderirken krgoyu karşıya mı ödetsem? şu sıralar fena sıkışığım.

 
almazlrsa görürsun

ek olarak ben olsam 200 liralık bavuulmu olur derim
bilgi
500 liralık ayakkabımı olur dedim olur dedi e amk. olurda bakkal poşetine koyulup otobusun bagajınamı verlr dedim bari valize koysaydın dedim üste çıktım şikayet etti beni müdür parasını maaşından kesecem dedi istifa ettm :D
  • mmt  (05.04.12 23:45:46) 
Seyahat saglık poliçen varsa sigorta şirketinden talep edebilirsin,tabi önce havayolu şirketinin kararı gerekiyor


  • Bysb  (06.04.12 00:10:46) 
bir pilot olarak şöyle yanıtlayayım(iki etti böyle yanıt vermem shit!) hiçbir şey diretemezler kesinlikle ve kesinlikle mağduriyetinizin ödenmesi gerekmektedir. eğer ki en ufak hoşunuza gitmeyen bir durum olursa yetkili biriyle görüşmek istediğinizi söyleyin ve varşova konvansiyonuna göre benim çantamın ya ücretini ödemelisiniz ya da yeni çanta vermelisiniz diye söyleyin. kargoyu da ödemeli yollayın isterseniz, bir şey farketmez sonuçta elinizde hangi tarihte onlara bu belgeyi yolladığınıza yönelik belge olacak.zaten mağdur sizsiniz.


www.gruptrans.com

bu antlaşmaya göre havayolu şirketi her durumda kaybolan kırılan geciken bagajlardan doğabilecek mesuliyeti kabul edip zararı karşılamakla yükümlüdür. biraz baktım da hemen aşağıdaki madde gözüme ilişti zaten. hakkınız savunun varşova konvensiyonuna göre para iadesinin yapılmasını istiyorum diye söyleyin kesinlikle ve kesinlikle sizinle uzlaşacaklardır:)haklarınızı bilin. saygılar.

MADDE 18
1. Zarara sebep olan olay hava taşıması esnasında meydana gelmiş ise, taşıyıcı, kayıtlı
bagaj veya eşyanın tahribi veya kaybı veya hasara uğraması halinde doğan zarar dan
sorumlu olacaktır.
2. Önceki paragrafta kullanılan anlamda hava taşıması, bagaj veya eşyanın, bir hava
alanında veya bir hava aracında, veya bir hava alanı dışına iniş yapılması halinde
herhangi bir yerde, taşıyıcının koruması altında bulunduğu süreyi kapsayacaktır.
  • monkey  (06.04.12 00:54:25 ~ 00:54:51) 
hava yolu sırketlerı hasarlı bagaj ıcın ornek verıyorum, bagajınızı 300 tlye aldıysanızı hasarlı durumda sıze yaklasık 100-150 havayolu sırketıne gore degısıyor daha az veya bırazdaha fazla mıktarda odeme yapıyorlar.

Eğer bagajınız çıkmaz kayıp olur sıze ulaştırılamaz ıse kendılerı sıze dandık 50- 60 tl lık bavul vermeyı teklıf edıyorlar
  • Bysb  (06.04.12 11:21:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.