[]

evlilik aşkı öldürür mü? evet ise neden hayır ise neden?

soru başlıkta.




 
  • pomolilik  (05.04.12 21:38:19) 
öldürür.


  • luckystrike  (05.04.12 21:56:33) 
evlilik değil insanoğlu.


  • clones  (05.04.12 21:58:01) 
arkadaşım tabiki öldürür. bir gün evde dolaşırsın tuvaletten sesler gelir. sevdiğin gözünde büyüttüğün kıyamadığın biricik insan tuvalette çatır çatır gürültülü bir biçimde sıçar afedersin. hayat çok anlamsız o yüzden.


  • cemlemikonusuyorsun  (05.04.12 22:07:49) 
öldürmez çünkü zaten yoktu. öldürmeyen de süründürür. yani evililik süründürür.

neyi süründürür?
seni.

sen kimsin?
sevensin.

o kim?
sevilen.

süründürünce ne oldu?
sevgi aşındı. aşına aşına biter.

sonra sırada ne var? akıl var.

peki sonra?
et, kemik. mezar.

ruh var mı? bilmiyoruz.

ne diyom lan ben?
  • ermanen  (05.04.12 22:09:52) 
cevaplayanlarin kaci evli gercekten merak ediyorum :)

bu soru suna benziyor:
- bicak insan oldurur mu?
- hayir; insan, insani oldurur. bicak aractir, kendiliginden kimseyi oldurmez.

edit: hemen hemen 5 yillik evliyim :)
  • Jaaaccckk  (05.04.12 22:22:20 ~ 22:23:37) 
aşk geçici bir şeydir. bu geçiciliğin yükselme ve doruk anlarında evlilik yaşanmış ve ilerki zamanlarda (çöküş zamanı) ayrılık düşünülmeye başlanmışsa bunun evlilik ile ilgisi yoktur. sadece o ana denk gelmiş olur. yani evlenme olmasa idi yine o zaman sonra o aşk ölmüş olacaktı. işin özü; aşk geçici bir duygu yükselişidir. bir kişiye olan sevginin en üst boyutta etkileşimi.. bu etkileşim uzun süreli olmayacaktır. doğası(doğamız) budur çünkü.

ama aşk öldü, hani o pembe duygular yokoldu diyerek te evliliği bitirmek yanlış bir şey. evliliğin temeli sevgi üzerine kurulmalı. aşk ise sevginin en üst boyutudur ve bir süreliğine var olabilen kutsal bir şeydir. o geçip gittiğinde ortada kalan sevgiyle bir şeyler yapabilmek esas olandır.. he yapılamıyor ise, siz pişmemişsiniz, olmamışsınız.. hazır değilsinizdir.
  • daglien  (06.04.12 01:28:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.